Om oss

• Vilka är ni?
Stefan Mitander och Stina Samuelsson heter vi. Under ett antal år stod vi för bevakningen av dvd-släpp på Värmlands Folkblad, men av olika anledningar lade vi ner sidan. Med bloggen får vi en anledning att skriva om vårt favoritämne igen.

• Vad skriver ni om?
Vi skriver om film. Mest kommer det handla om kultig och kul film, gärna äldre sådan. Men vi ämnar inte måla in oss allt för mycket i ett hörn, utan det kommer skrivas även om nya rullar, i den mån vi tycker det känns roligt. Det kommer säkert bli en del tv också.
Den som söker en blogg med de senaste Hollywood-nyheterna och rykande färska recensioner av de senaste biosläppen kommer dock inte ha mycket att hämta här.

• Varför heter bloggen nåt så urbota dumt som Fimtajm2000?
Vi tyckte det lät skojigt.

• Vad gillar ni för film då?
I stort sett all film. Men vi konsumerar båda två ohälsosamma mängder skräpiga skräckfilmer, ostiga actionrullar och tramsiga komedier.

• Kan man gilla Filmtajm2000 på Facebook och på så sätt få reda på när bloggen uppdateras?
Jajamensan! Klicka här.

2 reaktion på “Om oss

  1. Jag är så glad för detta och ser fram emot ett liv med mindre trubbel kring frågan ”vad ska vi titta på”. Kommer helt enkelt konsultera denna sida först, redan innan beslutsångesten kommer. Bra jobbat, nu ska jag youtubea lite big foot från monsters and mysteries in america, så att jag inte har några tvivel innan jag ser apfilmen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*