Sista Stockholmsresan för terminen

Sitter på tidiga morgontåget mot Stockholm och filosoferar lite. Sista resan upp för den här terminen. På perrongen träffade jag partikamraten Lisbeth, som tidigare suttit i riksdagen i många år, och på frågan ”hur är det” blev mitt ärliga svar ”jag är trött, ska bli skönt med ledighet”.

Det är intensivt att ha förtroendet att vara riksdagsledamot. Och bor man som jag tio mil från järnvägsstationen så innebär det att ständigt vara på resande fot. Med allt vad det innebär av försenade tåg, ombyggnationer av vägar som ibland skapar låååånga köer med mera. Och känslan av att ibland bo i bilen:)

Så de här veckorna som strax kommer, lite lugnare tid i stugan är verkligen guld värda. Det är batteriladdning på hög nivå. I år blir det inte riktigt likadant som vanligt eftersom lilla barnbarnet kommer att vara med mig en hel del i väntan på familjens andra barn. Så det ser jag fram emot, att låta Louise styra dagarna som kommer. Mitt enda riktiga ”problem” är hur jag ska få till mina joggingrundor när jag är ensam med en liten knatte och hund:)

Men först väntar en intensiv dag och kväll i Stockholm med många aktiviteter inplanerade.

Imorgon är jag kvittad och tar morgontåget hem mot Värmland igen för att b l a delta i ett rundabordssamtal med näringsminister Mikael Damberg som besöker Årjäng för en invigning och på torsdag ska jag delta på ABF Värmlands personaldag på förmiddagen.

Sedan tänker jag fira midsommar med familj och goda vänner, viga mitt första par på midsommardagen och sedan ha så lite planerat som möjligt i några veckor.

Hoppas du också får känna på lite lugnare tempo och såklart att vi får fint väder med mycket bad och sol:)

/GunillaComments are closed.