Prestberg skjuter Leksand uppåt?

Pelle Prestberg kan man lita på.
I kväll sköt han Leksand tillbaka på det livsviktiga vinnarspåret i kvalserien. Prestberg gjorde 1–0 och 3–1 samt spelade fram till 2–0 när masarna besegrade Växjö med 4–1.
Det krävs en Prestberg i sådan form i varje match om Leksands elitseriedröm ska bli sann.
Men årets kvalserie lär vara oviss in till slutet.

5 Responses to Prestberg skjuter Leksand uppåt?

 1. …well, Johan: den ”obefintliga chansen” besannades till (minst) 50 procent. Kör hårt!

 2. Johan Hedlund

  Jag skulle inte ha något emot det, åtminstone inte Prestberg med tanke på Nordströms skadebenägenhet.
  Men jag tror att Thomas Rundqvist resonerar på samma sätt som han gjorde med Jonas Höglund och Mathias Johansson exempelvis. Har de en gång inte erbjudits nytt kontrakt så kommer de aldrig bli erbjudna kontrakt igen.

 3. Berglund, Wallin och Frögren tror jag definitivt på. Men finns det inte plats för Pelle & Norda också – en sista säsong? Finns garanterat hetare spelare för framtiden, men är de tillräckligt friska och peppade så platar de i laget – och tillför otroliga lass klubbkänsla, slutspelsrutin, ledaregenskaper och intresse kring cirkus Färjestad. Jag skulle verkligen gärna se Prestberg & Nordström i LLA igen – men aldrig i Leksandströjor.

 4. Johan Hedlund

  Den chansen tror jag är obefintlig. Kanske kommer Pelle och Norda till LLA – men i så fall antar jag att det blir i Leksands färger.
  Du får nog hoppas mer på namn som Christian Berglund, Rickard Wallin och Jonas Frögren i stället.

 5. Finns det en chans i Värmland att vi får se Pelle Prestberg och kanske också Peter Nortström göra comeback i Färjestad nästa säsong? Jag menar inte att de är namn att bygga laget kring för framtiden – men förutom det de förmodligen skulle kunna tillföra på isen så tror jag att intresset kring Färjestad och publiktrycket i LLA skulle få en rejäl skjuts uppåt.

  Pelle & Norda på isen. JJ i båset. Jönsonligans sista kupp…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Prenumerera utan att kommentera