Värmlänning blir Norgeproffs

Hockeybloggen väljer så här sent på söndagskvällen att gratulera Skårebacken Jimmy Andersson som blir utlandsproffs från nästa säsong då han är klar för norska Storhamar.

Jimmy Andersson deltog i Storhamars try-out i slutet av mars och var enligt klubbens hemsida en av de spelare som visade mest spännande takter. Klubben skriver även att de förväntar sig att den tekniske och offensive backen ska bli en viktig spelare för klubben nästa säsong.

2001 blev Jimmy Andersson mästare i TV-pucken med Värmland och tidigare klubbadresser är förutom Skåre även Färjestad J18, Grums och Gislaved. Under Jimmy Anderssons första Skåresejour fick han göra två inhopp hos Bofors i allsvenskan.
Den gångna säsongen gjorde Andersson starka 23 poäng (9+14) på 38 matcher i division 1, det var hans poängmässigt bästa säsong i ettan.

One response to “Värmlänning blir Norgeproffs

  1. Några nya silly-updates idag?