Rundqvist kastar sten i glashus?

Thomas Rundqvist är inte nöjd med NHL-scouternas agerande. Hur de helt ogenerat flirtar med Jonas Brodin och Oscar Klefbom.
Det kan ni läsa om här.

Två av tre kommentarer hittills till artikeln gör gällande att Rundqvist borde sopa rent framför egen dörr innan han kommer med dylik kritik.
”Katastrof är när han själv är ute och värvar spelare och tränare som är kontrakterade av andra klubbar, mitt under pågående säsong”, som signaturen Gäst skriver.
Och det får man väl delvis hålla med om.
Men Färjestad sköter det lite snyggare åtminstone.
Vad tycker ni, kära bloggläsare?

/Hedlund

3 responses to “Rundqvist kastar sten i glashus?

  1. Mr Hockey

    Prata om att kasta sten i glashus! Om det är synligt eller inte är helt ovidkommande. Det skulle vara förbjudet att prata övergång med spelare och ledare under pågående säsong! Vad gäller scouterna så avgörs det i draften vilken klubb som väljer vilken spelare och en dialog ger säkert inspiration för liraren, vilket i förlängningen klubben gynnas av !

    Ligan borde börja i rätt ände och styra upp sina egna problem först !

  2. Det är en jävla skillnad. Det är väl inte så att ”Kocken” sprinder runt i de övriga arenorna och värvar. Ibland är det fasen knappt så att den ens pratar med spelarna utan bara i telefon med agernterna. Tänk efter lite, tycker inte ”Kocken” kastar sten i glashus.

  3. Scouterna beter sig på ett förjävligt sett…. Den viktigtaste perioden för ett svenskt klubblag är just nu i slutspelet och där spelarna skall ha lugn och ro.