Bloggläsare – ni är grymma!

Jag och Eriksson rullar, inte speciellt sakta, men ändå säkert hem från Gävle för andra gången på några dagar. Vi fortsätter att märka att intresset för hockeyblogen är stort. Det finns ju flera sätt att mäta på… Det vi har märkt av är att vi har oerhört intresserade och engagerande läsare. Inte minst märks det genom att vi faktiskt totalt sett har fler kommentarer än vad vi har skrivit inlägg här på bloggen.

Det är väldigt uppskattat ska ni veta.

För det är ju det sociala medier som twitter, facebook och bloggar handlar om. Interaktivitet mellan de som skriver och de som läser.

Fortsätt kommentera, tycka, såga, hylla och tipsa. Ni gör det redan grymt bra som sagt. Har ni idéer på vad vi ska skriva mer om så säg till, vi är verkligen öppna för nya infallsvinklar. Som ni har sett i dag testade vi ett nytt grepp med lite BLOGG-TV – något vi förhoppningsvis kommer att kunna fortsätta med.

/Järpegård

2 responses to “Bloggläsare – ni är grymma!

  1. Håller med ! Ni skapar riktig hockeyfeber … Oerhört uppskattad läsning !

  2. Ni är grymma!