Inte slutsålt den här gången heller

– Vi har sålt ungefär 6 000 biljetter i nuläget och av erfarenhet kan jag säga att vi förmodligen inte kommer att nå upp i de drygt 8 600 som arenan rymmer.
Så säger FBK:s biljettansvariga Karin Larsson till sportbladet.se om biljettläget inför den första semifinalen i morgon.
När ska den värmländska publiken vakna?
Duger det inte ens med semifinaler längre?

/Hedlund

4 responses to “Inte slutsålt den här gången heller

 1. Ursäkta men: Lata Jäv… Värmläningar som inte orkar lyfta på det feta ar.. Fan
  ställ upp nu på erat ”favoritlag” och gå och stöta grabbarna nu! Var glad över att ni har ett så bra lag år efter år, och en fin hall m.m En annan får knappt budget att gå ihop nu när det är slutspel, då man vill åka på så många matcher som möjligt.
  SKÄRPNING!

 2. Det måste bero på att det är nya tider nu mot förr när alla hade tjock-TV.

  Nu har mer eller mindre alla en stor platt-TV hemma i vardagsrummet där man kan se matcherna för en relativ låg kostnad och med sändningar i HD- kvalité och det gör att många hellre sitter hemma och följer matcherna istället för att åka till LLA.

  Hoppas verkligen att det blir slutsålt framöver för hockey är trots HD sändningar bäst live.

 3. Tråkigt men inte så konstigt. Folk väntar på mer avgörande matcher. titta tex. på försäljningen på lördag; http://www.ticnet.se/event/FarjestadBKAIKbiljetter/LLA0330
  Många (!) lär vara ditresta AIKare. Det kommer nog vara fullt av dem överallt!

 4. Helt jä…. Otroligt! Herregud det är hockeyfeber i alla andra semifinal städer! Fattar inte!! Åker 20 mil enkel resa för att kolla på mitt Färjestad. Är det för dyrt?? Har folk mindre pengar i Värmland?? Blir så förbannad!! Vad har hänt!???