Tackkort till Nihlstorp

Vinner Färjestad den här matchen tycker jag ni FBK-fans ska leta upp Torpets adress och börja skicka tackkort. Herregud vilket övertag Skellefteå har haft. Frågan är om de orkar pressa på en period till?

Ishockey är ju oftast så ologiskt logiskt att ett lag som blir så här tillbakapressat ofta tar ledningen…

Det finns nog många i Färjestads omklädningsrum som inte lär vara så nöjda med sin insats så här långt i matchen.

/Järpegård

2 responses to “Tackkort till Nihlstorp

  1. Torpet var lysande och gjorde den lätt bästa match någon målvakt gjort i det här slutspelet.
    Torpet 5+

  2. thunderstorm

    Ska fansen skicka tackkort? Du måste väl ändå mena att lagkamraterna ska skicka tackkort om någon ska göra det. Det var ju de som åkte omkring som 9-åriga isprinsessor i typ 97% av matchen och höll på kosta oss densamma. Dessutom borde samtliga spelare utom Torpet skicka ”Förlåt-Oss”-kort till alla fans för den monumentalt bleka och iskalla insats de stod för.