Där kom bekräftelsen

Oskar Osala har skrivit på för KHL-klubben Neftekhimik Nizhnekamsk där Niklas Persson och Björn Melin spelade senaste säsongen.
Därmed kan vi skriva av det FBK-ryktet.
Thomas Rundqvist lät ganska frågande när jag frågade om Osala, så frågan är ju hur intresserat Färjestad var.
Osala säger så här till Vasabladet:
– Det är sant att jag har via min agent förhandlat med flera olika klubbar, men övergången med Neftekhimik Nizhnekamsk blev klar först i måndags.
Läs mer här.

/Hedlund

2 responses to “Där kom bekräftelsen

  1. Usch vad tråkigt! Tyvärr var det ju KHL-klubbar med i bildn

  2. Ja, men det kanske inte var så fatligt. Jag hoppas att man från Färjestads sida söker en relativt målfarlig högerskytt. Svårt att hitta någon europé på det området nu, skulle jag tro. Men allt eftersom att säsongerna i nordamerika tar slut så får vi säkert mer rykten att ta del av.