”Torpet” mot NHL?

Den här nyheten ville ni nog inte läsa:

Undrar om det blir av? PW och eventuellt Steffen Söberg vågar Rundqvist garanterat inte satsa på. Om ”Torpet” skulle få chansen i Nordamerika, hur stor tror ni chansen är att man får en lika fet fullträff som med Sálak?

/Hedlund

11 responses to “”Torpet” mot NHL?

 1. Swen Levin

  inget nytt än angående Torpet?

 2. Är det en eller två forwards som Färjestad ska fylla sin trupp med?

 3. Så nu tänker jag inte kommentera mer på dessa inlägg. Känns inte riktigt som om man får lov att ha åsikter. Har fullt med annat att göra än att ta emot en massa skit.

  Kommer att läsa vidare på bloggen men inte läsa kommentarerna till den.

  Önskar er alla en god kväll!

  mvh micke

 4. Johan undrar lite över vad du håller på med och skriver sådana nedsättande kommentarer. Bara för att Emil Lundberg inte trivdes i Luleå så behöver det aldrig betyda att han är dålig ishockeyspelare. HK SKP Poprad gjorde han 33 poäng på 53 matcher. Jag kollar hur många poäng som man gör per match. Sedan går jag efter också personer som har haft honom har bland annat pratat med Annica Högström på kontoret i Luleå hockey och hon berättade för mig orsaken till varför man inte ville ha kvar Emil. Han är en Emil kåberg spelare. Men han kände sig inte riktigt hemma i laget. Ändå stod han ut i tre säsonger i klubben. Så kanske du borde tagga ned innan du skriver så nedsättande kommentarer.

  Jag letar och tycker om att leta efter eventuella spelare. Sedan kanske jag inte har Maximalt koll på varför vissa spelare inte platsar eller så men jag engagerar mig åtminstone för lagets skull. Att jag förslår Heino var att han inte är en så dålig målvakt men skadebenägen. Återigen så kände jag inte till att han var skadad. Måste ha missat det men alla kan ju göra fel. Penker är ingen dålig målvakt. Reinhard Divis var sämre än han. Ger man en spelare möjligheten att utvecklas med Granqvist så tror jag till och med att Penker skulle ligga i topp tre under elitserien. Varför rekommenderade Granqvist annars Penker då FBK letade efter en målvakt? Gjorde Granqvist fel han som kan allt nästan inom målvaktsidan? Det är inte mig du ratar ned på utan i sådana fall Grana. Jag har mejlat med Granqvist och han säger att Penker inte är en dålig målvakt. Men han är inte någon Jonas Gustavsson. Sticker Nihlstorp så har man inte råd med att göra ett dyrt inköp på målvaktssidan. Så har jag fattat det på Rundqvist. Tycker Johan borde sluta att kasta skit på fans som hejjar på samma lag. Har du några bra idéer själv?? Bara undrar.

  Jag vill bara föreslå olika spelare som jag anser vara bra. Om du inte gillar de spelarna eller att du tycker detta är opålitligt så kan jag berätta att jag föreslår spelare. Jag säger inte att de ska krita på för FBK. Det är helt upp till dig att tycka mina inlägg är löjliga. Jag respekterar ändå dina åsikter. Jag anser också att du borde respektera mig och mina åsikter, Johan.

 5. Zetterström: Följer den här bloggen noga, och således också kommentarerna. Du brukar ju slänga in några namn här och där. Och tar dig verkligen inte på allvar någonstans. haha du föreslog ju tom att man skulle ta in Emil Lundberg som den ”stjärnan”…..Han platsade inte ens i Luleå.
  Nu yrar du om Heino och Penker. Kan garantera dig att ingen av dom är intressanta för FBK. Framförallt inte Heino, skadebenägen och inte särskilt omtyckt när han var här…..

  Nej håller mina tummar för att Torpet stannar.

 6. Swen Levin

  I MÖRA ÄR DET DEN 15:nu håller vi tummarna för att vi får behålla alla våra krigare

 7. Tror att det inte dröjer länge förrän Edminton hör av sig. Även om agenten säger att han inte hört något behöver det inte betyda att de inte är intresserade. Vad vi vet så kan de ta kontakt i loppet av de närmaste dagarna och då går det undan.

 8. Swen Levin

  Nihlstorps agent förnekar intresse från Edmonton

 9. Har rosat marknaden i AHL och det är ingen vacker syn tyvärr. JOnas Enroth då möjligtvis men han lär aldrig skriva på för FBK. då får det bli en amerikan eller kanadensare. För det finns bara en finsk målvakt och några ryssar kvar där. Med andra ord det finns inga målvakter som kritar på för lägre summa i Elitserien. Aldrig inte en chans. INTE då FBK inte har pengar nog för att betala. Tyska målvakter som agerar som Greiss nä tack.

  Hannu Toivonen som dras med skador är den ende finske spelaren i AHL. Kanadensare och Amerikaner vill ha mycket pengar så det kan vi glömma. Gerber vill jag inte se i FBK eftersom han är för gammal.

 10. Heino med sina skador och Penker är inte direkt någon jag skulle känna mig trygg med. Nej, det finns bättre målvakter i AHL.

 11. satsa på Penker eller Heino, båda är utan kontrakt för närvarande.