Lite respons till era kommentarer

Jag har noterat att vårt förra inlägg kommenterats flitigt och känner väl att det är på sin plats att besvara några av de saker som tagits upp.

Till en att börja med vill jag klargöra att den här bloggen är inget som vi är avlönade till att göra, utan något som främst jag (Jacob Järpegård), Johan Eriksson och Johan Hedlund gör för att vi tycker det är roligt. Dessutom nästan uteslutande på vår fritid. Sen får vi självklart reda på en hel del saker, främst kring Färjestad, som vi också publicerar eller länkar till i bloggen. Men sitter vi på nyheter och väl underbyggda rykten så publiceras de först och främst i papperstidningen Värmlands Folkblad och på VF.se. Till skillnad från till exempel fristående bloggare som, fantastiskt duktige, Johan Svensson som driver mrmadhawk.se. Han tjänar pengar, via till exempel annonser, på sin blogg och använder den givetvis att ”avslöja” som är ett så välanvänt uttryck i dess sammanhang. Det får han läsare på…

Huruvida vi har semester samtidigt är alltså irrelevant i sammanhanget. Vi bloggar när andan faller på och tiden finns. Och vi känner att vi har en trevlig och initierad läsargrund – det visade sig inte minst under slutspelet då vi hade en väldigt intressant och trevlig dialog med er som läser.

Rykten hänvisar vi gärna till, men som sagt, egna grejer som kan leda till faktiska nyhet håller vi på. Det är vi skyldiga vår arbetsgivare. Och sitta och droppa namn som skulle, kanske, eventuellt vara aktuella för Färjestad skulle vi inte tjäna på. Vårt förtroende som vi byggt om, som trovärdiga, skulle inte gynnas av det.

Att jag skulle ”slagit skiten ur” denna blogg om jag haft en egen på NWT stämmer givetvis inte. När jag jobbade på NWT, gjorde jag det bara på timbasis och hade i stort sett all tid i världen att blogga. Jag skriver dessutom inte annorlunda nu, mot vad jag gjorde då.

Till sist. Att det inte presenteras speciellt mycket spelarrykten kring Färjestad just nu har en enkel förklaring. Inte speciellt mycket händer. Man väntar in besked från Fabian Brunnström, som i sin tur väntar på besked från de flesta klubbarna i Nordamerika. Utöver det har Färjestad några sidospår öppet.

Jag vill även säga att vi uppskattar era kommentarer – oavsett om de innehåller kritik eller beröm. Förhoppningen är att vi även fortsättningsvis ska kunna ha högt i tak i den här bloggen.

/Järpegård

4 responses to “Lite respons till era kommentarer

  1. Bloggen är kanonbra !!! Otroligt att ni inte får betalt … Keep up the good work !

  2. Swen Levin

    ni är kungar alla ni 3 j:na

  3. Er arbetsgivare borde naturligtvis betala er extra för detta! Jag besöker VF av en enda anledning och det är för att lässa denna underbara blogg, och jag är nog inte ensam om det!

    Keep up the good work

  4. Kul att ni arbetar för att ni gillar det samma här. min blogg mipeer.blogg.se
    jag tjänar heller inte pengar men jag gör det för det är ett intresse precis som ni grabbar. Ni är gryma! Helt klart.