Kvällens match live på VF.se

Lite dålig aktivitet här i bloggen det senaste, men jag ska sluta ursäkta mig för det. Börjar kanske bli tjatigt.

Hur som helst. I kväll är det dags för match i Kristinehamn mellan Färjestad och energidryckslaget från Salzburg. Bloggen är givetvis på plats och kommer att rapportera matchen live. Klicka HÄR för att komma till liverapporteringen.

/Järpegård

5 responses to “Kvällens match live på VF.se

  1. man bör dock hängha någon eller några baljor,det vidhåller jag

  2. Strickan, Håller med dig!

  3. Ta det lugnt nu, Swen Levin=) Skandal att torska en match i augusti?? Haha

  4. Ja det är verkligen mål han ska göra Sjöström för det verkar vi inte ha en uppsjö av i laget.Visst vi hade många gubbar borta men knappast några stora målgörare.Visst det är en träningsmatch i början av säsongen men det var det för hv,Frölunda och djurgården också,nollade på hemmaplan av ett gäng från Österrike är inget annat än skandal

  5. Ingen bra start för NC. Ett mål på 6 perioder. Hoppas det lossnar på lördag.