Stekhett i Nobelhallen

Har precis bevittnat en mållös förstaperiod mellan Bofors och Södertälje i Nobelhallen. Inte så hett, kanske det låter det som? Men det ryker faktiskt om tillställningen här. Hela trapphuset ner från pressläktaren var helt rökfyllt när kaffetörstiga murvalar försökte leta ser neråt. Det luktade dock inte brandrök – snarare mellanstadiedisco, så det verkar som att någon stjärna kört igång rökmaskinen under oss.

• • •

Hockeyn då?
Jodå, tackar som frågar.
Ganska underhållande, så här långt. Bra fart framför allt från Bofors sida. Det är imponerande att se vilken vilja laget visar upp och hur de i stort sett aldrig är utan rörelse på isen. Bofors har varit närmast en ledning efter ett par bra lägen i numerärt underläge. Men Daniel Bellissimo fick även göra en riktigt kanonräddning när han stoppade ett två mot en-läge från SSK.
Marcus ”Lilliz” Nilsson har varit het, även om han har en tendens att vara lite för puckkär. Annars gillar jag Fredrik ”Högga” Höggren och Linus Persson och vad de har gjort så här långt.

• • •

Återkommer senare och lust finns och tiden räcker till.

/Järpegård

One response to “Stekhett i Nobelhallen

  1. Tittade på matchen Bofors – Malmö igår kväll, man kan inte sluta att bli imponerad av laget Bofors.
    Malmö är inte värt namnet Hockeylag, det finns inte många som ska ha en lön efter deras prestation.
    Det är bara en massa föredettingar som snurrar på isen.