Bakom lucka åtta: En fjärde FBK:are i landslaget

LUCKA 8

Foto: Scanpix

Per Mårts lämnade två platser öppna när han presenterade Tre Kronor-truppen i måndags. Nu är det klart att ”Peppe” Lundh plockar en av de platserna. En spelare som Mårts nämnde som intressant när jag pratade med honom efter uttagningen till Karjala Cup. Peppe har alltså sedan dess lyckats övertyga mer och mer.
Kul! Speciellt med tanke på hur han ibland behandlas av FBK-tränarna. Peppe är en av de spelarna som ständigt kastas runt i formationerna vid skador eller när man försöker vaska liv i laget. Trots det presterar han i stort sett alltid.
”Grattis till landslagsplatsen ”Maskinen” (Peppe Lundh). Det är du värd efter allt stenhårt jobb och bra energi överallt”, skriver Erik Granqvist på twitter.

Grattis, säger även vi på hockeybloggen.

/Järpegård

One response to “Bakom lucka åtta: En fjärde FBK:are i landslaget

  1. Kanonbra skrivet Jacob ! Kunde inte formulerat det bättre själv ;-) Jag tycker att Peppe kommit mycket starkt efter en tung start som övriga laget och det är en av de mest lojala spelarna i hela laget i mina ögon. Hoppas han stannar länge i Färjestad och jag tror inte heller att vi sett hans fulla potentiall fullt ut ännu ! Grattis Peppe till en mycket välförtjänt landslagsplats!