Skicka era hälsningar

Fan, vi kör på. Skicka era hälsningar till de värmländska JVM-guldhjältarna så försöker vi få med så många som möjligt i tidingen! Kommentera inlägget med era hälsningar.

/Järpegård

10 responses to “Skicka era hälsningar

 1. Tack grabbar! för den magnifika insatsen! Det var en njutning och se er leverera match efter match. Ett jättegrattis !

 2. man blir stolt av att se sverige vinna, men ännu mer stolt att se våran fantastiska trio från värmland, ni är fantastiska och otroligt välförtjänta detta. Nu laddar vi för SM-guld i vår. Heja fbk.

 3. I dag hade ni definitivt behövts

 4. STORT GRATTIS GRABBAR!
  Bara njut nu, njut!

 5. LuleåAlex

  Stort grattis till Klefbom, Thorell och Brodin, ni spelade otroligt bra. Idag är jag extra stolt som Färjestadfan.

 6. Instämmer i allt,välkomna rillbaka till öss i Karlstad,ni behövs

 7. Grattis grabbar! Så grymt stolt över er, alla tre och resten av hela det här fantastiska laget, det ni har gjort går inte att beskriva! Eran framtid inom hockeyn ser jag fram emot grymt mycket, ska bli kul som fan att följa er, nu tar ni guld med Färjestad till våren med så sätter ni pricken över i!
  Grattis än en gång och lycka till!

  Mvh/ Erik från Gislaved

 8. Bara att räta in sig i ledet som alla andra, buga och bocka med ett stort tack för den prestation ni gjort. Hoppas på ett firande utav dess like på torsdag hemma mot MoDo.

  Ni har stor del i guldet alla tre och ni har varit bidragande i allra högsta grad till framgången. Sträck på er och njut, fortsätt visa den glädje och den inställning som gett er framgång för än mer framgång i karriären.

  Rörd, stolt och glad över det ni gjort för oss i Sverige, lycka till framöver grabbar.

 9. Stort, stort Grattis till Klefbom, Brodin & Thorell !!! Ni har alla 3 har bidragit starkt till guldet och dessutom utsetts till matchens lirare med Klefboms uttagning i All Star Team som grädde på moset … Ni är bästa tänkbara representanter för Färjestad BK och svensk hockey ! GRATTIS !!!

 10. Jonas Brodin, Oscar Klefbom och Erik Thorell. Bäst i världen! Tack för att ni representerat FBK på absolut bästa sätt. Med grönvitt hjärta sen mitten av åttiotalet är jag enormt stolt över er! NJUT!!!!!