Rallyt rullar ut – fokus på hockeyn igen

Latvala, Hirvonen, Loeb, Solberg och allt vad de heter har packat ihop och rullat ut ur Karlstad med sina enorma lastbilar. Dags för oss på VF-sporten att kliva ur vårt ”rallymode” och hoppa på hockeytåget som rusar mot slutspel. Tack och lov var det landslagsuppehåll under Svenska rallyt…

Ett landslagsuppehåll som bjöd på en turneringsseger för Tre Kronor och en skada på Jonas Frögren. Men:
”Enligt de uppgifter jag har så räknar vi med att han ska kunna spela på tisdag”, säger Färjestads sjukgymnast Mattias Hell till klubbens webb.
Frögren fick ett skott på vaden i matchen mot Ryssland.
För övrigt den enda match jag såg ordentligt – en match där ”Frögga” var en gigant i defensiven. Han städade bort ryssarna så att Victor Fasth kunde biljera i målet på ett smått fantastiskt sätt. Det skulle förvåna mig oerhört om inte FBK-backbjässen är ett hett namn när Per Mårts sätter ihop sin VM-trupp.

• • •

Omstart av elitserien i morgon. Färjestad drabbar samman med Linköping på bortaplan – senast lagen möttes avgjorde Carl Söderberg i sudden i LLA.
Hur går era tankar inför tisdagens match?

/Järpegård

3 responses to “Rallyt rullar ut – fokus på hockeyn igen

  1. Åk ner och spöa upp LHC..

  2. Bortamatch mot LHC efter uppehåll.? Tror på förlust eller nästan räknar med det. Däremot tror jag vi studsar tillbaka rejält och klår Brynäs på torsdag. Norrena hit och dit, har vi inte svårt att göra mål på precis alla målvakter? ;-)

  3. Vi har så jävla svårt att göra mål på Norrena,blir nog torsk,Frögga måste va ned