Tillbaka med årets mest galna mål

Som Järpegård var inne på i går tror jag ni har förståelse för att Hockeybloggen uppdaterats så där pinsamt dåligt den senaste veckan.
De sju dagar som Svenska rallyt-karavanen drar in i stan är det svårt att hinna med nåt annat än citat om ”studs, flat out och good fun”.
Men nu, lagom till att elitserien drar igång igen, är vi tillbaka.
Linköping-Färjestad i kväll känns som en hyperintressant match.
Tänkte att ni kunde ladda upp inför den och få lite hockeyinspiration genom att se det här klippet.
Årets mål. Alla kategorier.

• • •
Ett par andra hockeytankar…
…känns som att Bofors säkrade kvalserieplatsen i går genom 3–1 hemma mot Mora. Sju omgångar kvar, och man har sju poängs marginal till Västerås. Vinner bara Bofors en tre-fyra av de återstående matcherna är platsen definitivt säkrad.
…om ni inte brukar sitta uppe och titta på NHL är ett tips att ta en natt framöver och se en match med Pittsburgh Penguins. Nivån Evgeni Malkin är på just nu är en klass över alla andra i världen. Så totalt dominant. Nästa chans att se en ”Geno show” är i morgon, kl 1 svensk tid natt till torsdag. Penguins vs. Ducks.
…många hockeytankar blir det även från oss Hockeyblogg-skribenter på Twitter, där målet ovan var en snackis i går. Följ oss även där (@Jarpegard och @Hedlund80 och @johan85eriksson )

/ Eriksson

One response to “Tillbaka med årets mest galna mål

  1. En fråga till er att svara/ta reda på:
    Vad händer med Johan Motin nästa säsong? Jag antar att han vill tillbaka till NHL, men hur troligt är det egentligen att han får spela där?
    Är Rundqvist på honom för att få tillbaka honom till Färjestad?