Träningsrapport, måndag

Alla, inklusive Stefan Meyer, fanns på is när Färjestad tränade hemma i LLA på måndagen. Meyer körde på, till synes, för fullt även om han fick köra en del för sig själv då han saknade en formations när det var uppspelsövningar.
Träningen var ganska standardmässig utan att man gnuggade speciellt i power play/box play.
Leffe Carlsson och Jörgen Jönsson samlade lagets ”producerande spelare” i slutet av träningen för att gå igenom vissa situationer lite extra. Mycket snack och pekande om hur olika situationer skulle lösas. Efter träningen stannade även Erik Granqvist kvar och körde lite extra med målvakterna.
Laget formerades på samma sätt som i den första matchen av kvartsfinalsserien.

/Järpegård (som fått rapporter från Östlund)

4 responses to “Träningsrapport, måndag

  1. swenlevin

    Tycker Hildoing blir bättre och bättre

  2. FBK vänd upp och ner på stöddiga HV71….

  3. BöllKlubben

    Håller helt klart med Mr Hockey

  4. Mr Hockey

    Bra att Meyer är tillbaka !!! Dags att bänka Hillding nu … Inte en vettig passning på hela matchen igår. Hyvönen får inget vettigt uträttat ihop med honom och får både vara framspelare och avslutare. Blev dessutom oerhört förvånad när bänken zoomades in efter 0-2 igår och Hillding såg ut som han sålt smöret och tappat pengarna istället för att glädjas med lagkamraterna.