BIK Karlskogas poängkung till elitserien

Linus Persson svarade för 19 mål och 32 målgivande framspelningar på 52 matcher i hockeyallsvenskan. 26-åringen har elitseriepontial vilket VF-sporten tidigare har skrivit om. Perssons agent Kalle Bodén tvekar inte om i vilken liga vi återser anfallsstjärnan i höst.
– Om det inte blir med Bofors så spelar Linus i alla fall i elitserien till hösten. Det finns några intressenter, men jag säger inte lag, säger Kalle Bodén till Norrbottens Kuriren.
Enligt tidningen ligger Luleå Hockey i förhandling med värmlänningen.
/Strand

4 responses to “BIK Karlskogas poängkung till elitserien

  1. Fast i och för sig Bofors spelar ännu i kvalserien så det kan ju vara en av orsakerna till att man inte går ut med övergången givetvis.

  2. Det är än så länge bara rykten, inte klara besked…. Växjö spelar ju inte i slutspelet så de borde ju faktiskt bekräfta att man har skrivit kontrakt med spelaren eller inte. Nej jag tror ändå att Färjestad kan vara aktuellt för Persson om och det kanske det han är bara att man inte kan gå ut med informationen förrän efter slutspelet. Sedan kan detta också vara ett litet rävspel i deras förhandlingar med just Persson, sälja sig själv för bättre kosing. Kan poängtera att förra säsongen gick det ju samma rykten, Larsson ryktades till Brynäs om jag inte missminner mig och han gick ändå till Färjestad bk.

  3. Han ryktas (tyvärr) vara klar för Växjö…

  4. Här bör Färjestad ge sig in i leken.
    Linus Persson är värmlänning och det kan man inte få för många av i Färjestad.