FLASH: Ny säsong av Hockeystudion

Järpegård, Hedlund och Eriksson filmas av Emanuelsson under vårens slutspel – snart återkommer trion i webb-tv-rutan.

Febril aktivitet pågår just nu, allt för att kunna ge er hockeynördar lite mer under kommande elitseriesäsong. Nu är det nämligen HELT KLART att vi kommer spela in ett gäng avsnitt av Hockeystudion under grundserien. Bara detaljer kvarstår innan kameran är redo för att rulla. Vi har till exempel fått till ett spännande samarbete på gång vilket gör att vi kommer ha en ny inspelningsplats.

– Det känns väldigt inspirerande att kunna erbjuda alla hockeyintresserade FBK- och hockeyfans en Hockeystudio under hela grundserien. Förhoppningsvis kommer våra tittare, nya som gamla, att gilla våra nyheter i programmet, säger redaktionen i ett gemensamt uttalande.

Fler detaljer kommer, men redaktionen tar gärna emot tankar och idéer till inslag med mera. Under säsongen får ni även gärna ställa frågor som vi kan besvara i programmet genom twitter eller kommentarer på bloggen.

/Bloggredaktionen

4 responses to “FLASH: Ny säsong av Hockeystudion

  1. Hör av dig Johan tar vi en sittning framför kameran

  2. klåter toppen!

  3. GILLA!

  4. Woohoo!!