Hockeystudion

Såg att frågan om Hockeystudions framtid dök upp apropå konkursen för Kanal 12 (oerhört tråkiga nyheter). Vi håller på för fullt att förbereda nästa avsnitt, jobbade i över tre timmar med ett riktigt roligt inslag i dag till exempel. Det kommer vi göra även i fortsättningen. Vi har planerat totalt nio avsnitt fram till slutspelet och alla kommer att spelas in, vågar jag lova. Och jag är nästan lika säker på att formatet, klippningen med mera också kommer fortsätta på samma sätt. Vi har nämligen stått för all produktion i stort sett själva (bortsett från klippning, det var dock ej Kanal 12 som klippte).

Så ni har ytterligare sex avsnitt att se fram emot här i bloggen och på VF.se.

Gött va?

/Järpegård

One response to “Hockeystudion

  1. Peter Andersson

    Låter jättebra, visste inte hur mycket som Kanal 12 låg bakom(vilket visade sig vara inget), ser fram emot nästa avsnitt speciellt nu när FBK verkar ha övergett sina sändningar efter typ två avsnitt