VIDEO: Tifo, Mattes tal och #17 hissas

Satt på den vanliga läktaren i går med en Frölundavän. Grymt skönt att kolla på hockey utan att tänka jobb faktiskt. Men, jag passade på att filma lite med mobilen och givetvis delar jag med mig till er bloggläsare. Ni har säkert redan sett olika klipp från i går om och om igen, men här kommer ett till i alla fall. Kul detalj under hyllningen: Klockan som räknade ner till matchstart stannade på 0.17.

• • •

Eftersom jag knödde i baren både före och under matchen kommer inga värre analyser. Nöjer mig med att konstatera:
• Johan Olofsson – oj, vilken underhållande spelare. Han bara kör.
• Joakim Nygård – fint spelsinne, vågade hålla i pucken och spela sitt spel. Imponerande!
• Per Åslund! Trea i skytteligan nu, snacka om stekhet…

/Järpegård

4 responses to “VIDEO: Tifo, Mattes tal och #17 hissas

  1. Johan Olofsson in som ordinarie genast! Grattis Färjestad och grattis till oss fans som nu får se alla unga spelare i vårt favoritlag.

  2. Peter Andersson

    Det var hyfsat varmt på ståplats, tur att jag tog med 1.5l riktig dricka(Pepsi MAX) och jag skulle egentligen behövt mer än så

  3. Kokade det?