Tack!

Det var den säsongen den – ja, för Färjestad alltså. Precis som Eriksson skriver i en kommentar i dagens tidning så kändes det som orken hade tagit slut hos Färjestadsspelarna. Längre än så orkar jag inte gå i mina analyser före klockan 09.00 dagen efter ett kvällspass.

I stället vill jag passa på och tacka er läsare för den här säsongen. Tack för snälla kommentarer om hockeystudion, tack för att ni kommenterar och gör bloggen levande här och tack för att ni ger oss kritik när vi förtjänar det. Tack!

Bloggen stängs givetvis inte ner och redan i morgondagens tidning kommer det mer intressant läsning om Färjestad. Men uppdateringarna här kanske inte blir lika frekventa.

• • •

Nu tänkte jag göra lite reklam för mig själv. Så om ni av ideologiska skäl inte står ut med sånt får ni scrolla förbi. Det är ju så att jag har skrivit en barnbok om ishockey och den släpps i handeln idag (på nätbokhandlar, vanliga bokhandlar osv.) och i morgon kommer jag finnas på Ica Maxi Bergvik från cirka klockan 14.00. Där finns boken så klart till försäljning och så kan jag signera den eller rita en gubbe – vad ni nu vill. Om inte annat, kom gärna och säg hej!

/Järpegård

One response to “Tack!

  1. Mr Hockey

    Tack själva !!!

    Ni har tagit ett stort kliv framåt under säsongen och klassar konkurrenten med Hockeystudion som en riktigt höjdare … Hoppas den kommer tillbaka nästa säsong !

    Lycka till med bokförsäljningen dessutom Järpegård !

    Till sist: Nu blir det 110 % fokus på NHL till förhoppningsvis slutet av juni. SM finalerna tänker jag inte se en minut av … Tråkiga lag och tråkigt spel.