Så spelar Färjestad säsongen 2013–14

Färjestad inleder säsongen 2013–14 med en hemmamatch mot elitserienykomlingen Örebro den 14 september, en lördagsmatch som spelas klockan 18.30. Andra hemmamatchen är även det en lördag och även då är den en nykomling, Leksand och den matchen spelas klockan 16.00.

Totalt spelar Färjestad elva lördagsmatcher på hemmaplan, ytterligare två gånger mot Örebro och en gång till mot Leksand. Övriga lördagsmotståndare är då Modo två gånger, Frölunda, Luleå, Brynäs och Skellefteå (den sista elitserieomgången den 8 mars).

Inget hemmamöte på en lördag mot rivalen HV71 alltså, de möts två gånger i Karlstad: 23 oktober (onsdag) och 23 januari (torsdag). De möts dock i Jönköping 5 oktober och 1 februari – båda lördagsmatcher.

Förutom lördagsmatchen mot Frölunda möts lagen en gång till i Karlstad: 9 januari (torsdag).

Färjestad spelar även två fredagshemmamatcher: 4 oktober mot Växjö och Leksand 31 januari.

Av de 55 elitserieomgångarna spelar Färjestad på hemmaplan 28 gånger och på bortais 27 gånger – alltså en hemmamatch mer än säsongen 2012–13.

Hela spelschemat finns HÄR.

/Järpegård

One response to “Så spelar Färjestad säsongen 2013–14

  1. Swen Levin

    jag längtar redan,hoppa över sommaren