Frölunda sågar sig själva med ny affisch

För en stund sedan twittrade Devin DiDiomete ut följande bild:

DiDiomete, Liffiton, Belle och Tollefsen poserar framför den uppdaterade varianten av Frölundas affisch. Den första med texten ”Trött på bortaförluster? Unna dig en hemmaförlust” var ju i alla fall lite fyndig. Den nya förstår jag ärligt talat inte. I och med Färjestads seger i Göteborg i går så refererar Frölunda till sig själva som Sveriges sämsta förlorare nu. Antar att Frölundas marknadsavdelning/reklambyrå utgick från att laget skulle vinna i går och därmed lyckas med en fyndig uppföljning… Nu blir det bara ett konstigt och platt fall.

En gång var roligt. Två gånger… Not so much.

/Järpegård

7 responses to “Frölunda sågar sig själva med ny affisch

 1. Bara att buga för wikegårds kritik.

 2. Gör om, gör rätt

  Lite måste match ikväll känns det som.

 3. Är Connoly värd pengarna?Om FBK har in snäv budget.
  Men han är väl inte lätt att bli av med

 4. Herregud! Nu måste någonting hända, tänker framförallt på baksidan. Det finns 2 backar i laget som är totalkatastrof, såväl offensivt som defensivt! Värst av dem är utan tvekan Stafford! Långsam, slarvig och sprider punkarna kors och tvärs, den andre är Arell! Arell är ung och orutinerad och behöver tid, men Stafford, bort med honom omgående! In med en yngre och offensiv back!!!!

 5. typiskt dåligt göteborgsskämt

 6. Får nog ge Halo rätt. De menar ju ”sämsta förlorare” vilket man ska vara. Inget fel i att vara sk ”dålig förlorare”.
  De menade ju inte ”sämsta” ”förlorare if you get my drift

 7. De menar väl att de (Frölunda) är de sämsta förlorarna i den mening att de inte gillar att förlora?
  Och att de skall ta revansch i januari?
  Det var det första jag tänkte på då jag såg affischen.

  Det visar på självdistans och jag tycker att den är kul. :)