Se Nygrens fullträff från i natt

Magnus Nygren fixade 1–0 till sitt Montréal i natt. Hur han gjorde det? Givetvis med ett slagskott, trots det förlorade ”Habs” med 5–2 mot Ottawa. 

/Järpegård

3 responses to “Se Nygrens fullträff från i natt

  1. Vi har aldrig tagit bort inlägg som är kritiska. Bara om de innehåller olämpligt språk. Däremot kan det dröja innan vi hinner granska kommentarer. Vissa, som använder samma mejl och namn på sina kommentarer släpps igenom automatiskt (tror jag). /Järpegård

  2. För Stor kostym..

    Har bara hört….Nu har jag sett….Arell HÅLLER INTE, stillastående och osäker…Några riktigt dåliga ingripanden av honom idag….och ÄLSKADE insändargranskare skulle va kul om ni släppte igenom det här inlägget, det verkar som ni inte har någon större lust att släppa igenom kritiska inlägg titt som tätt…antar att det fria ordet är mindre viktigt än att ni får hoppa upp å sitta i Stora Loobens knä…

  3. Otroligt kul för ”Nygga” !!! Schysst strut dessutom … Håller alla tummar för att han tar en plats i Canadiens.