Jodå, vi är vakna

Ingen av bloggens mer frekventa skribenter såg Färjestads match mot Modo i lördags. Således missade vi Kylingtons historiska mål. Vi var nämligen fullt upptagna med att fira Erikssons – numer Ekbergs – äktenskap. Helt har vi dock inte kopplat bort.

Vi slängde ihop ett avsnitt av Hockeystudion, till exempel.

Häpp! 

/Järpegård

3 responses to “Jodå, vi är vakna

 1. Kanonprogram :-) Bra jobbat som vanligt killar …

  Bilden på Lückner i inslaget om SM-Guldet från 1986 är dock från 1988 (86 användes Jofas 280 hjälm samt att man ser att det är i gamla Färjestads ishall)

  När Ingman berättar om 86 års backbesättning som i mina ögon är den bästa någonsin i Färjestad och man jämför med säsongens så är det lätt att använda klyschan ”Det var bättre förr !” Finns ingen motsvarighet till Fredrik Olausson som pointman eller någon försvarsgeneral som Mats Lusth var !

 2. Swen Levin

  håller med Werner

 3. Pelle Werner

  Ett nytt mästerligt program. Fortsätt att kämpa på.