Hockeystudion avsnitt 3

5 responses to “Hockeystudion avsnitt 3

  1. Ove: Det stycket blev nog tyvärr bortklippt. Men två ledande spelare som behöver kliva fram: Per Åslund och Christian Berglund. Färjestad behöver mål från dem.

  2. Varför står det inte ett ord nånstans om varför wallin klev av?

  3. Ni pratar om att de ledande spelarna måste kliva fram i inslaget, vore intressant att veta vilka spelare ni anser är dom som ska leda laget?

  4. Toppenbra som vanligt med aktuella frågeställningar och dessutom med bra analyser …

    När Hillding är etta på listan så säger väl det egentligen allt om hur dåligt laget spelat och hur resten av laget underpresterat kraftigt ! Vi är inte överens om OKTs förträfflighet heller då han måste spela upp sig om han ska få vara kvar. Han har startat med otroligt dåligt positionsspel, skraltig skridskoåkning och ständigt dessa onödiga utvisningar … Skadan har säkert påverkat prestationen men han måste börja leverera snarast då han säkert har en lagets bättre löner.

    SM Guldet året 1988 minns jag med skräckblandad förtjusning ! På papperet ett av de bästa lagen som Färjestad någonsin ställt på isen och med ny tränare då Per Bäckman kom in istället för Conny Evensson. Under hösten hade man otroligt svårt att hitta spelet och med 0-13 hemma mot Djurgården en mörk kväll i december som bottenläge ! Både Pekka och Dahlgård var skadad och dåvarande juniormålisen Christer Tågh fick hoppa in i kassen … Laget tog sig samman och tog en underbar revanch mot Björklöven i finalen och där den siste/ende förutom Loob som haft siffran 5 Peter Andersson var extremt bra i slutspelet med 5 poäng som kronan på verket i avgörande finalen där Färjestad vann 6-3 !

  5. First Class – som alltid.