Två gånger pengarna är klart spelbart

Jag läser i nätupplagorna hos kollegorna i norr att Luleå drabbats av två jobsposter i sista stund inför kvällens drabbning i Löfbergs Arena. Poängkungen Linus Klasen och powerforwarden Anton Hedman fanns inte med när planet lyfte från Kallax vid 14-tiden. Båda två är sjuka. Saknas gör även veteranbacken Jan Sandström (avstängd) och Johan Forsberg (skadad).
Med tanke på att Luleå har nio (!) raka förlustmatcher i Karlstad och 3-23 i målskillnad, gäller seriespel och ej slutspelsmatcher, så känns två gånger pengarna för FBK-seger som Svenska Spel ger på Lången som klart spelbart.
/Strand

5 responses to “Två gånger pengarna är klart spelbart

 1. Hur länge blir Stafford kvar i FBK?

  Gissar att han får sina sista chanser under JVM då Byström kommer missa fyra matcher.

 2. Tack bloggen! 1000kr på dubbeln fbk och Växjö fick det bli (2,25&2,30 hos annat bolag). =5,17 gånger pengarna :-)
  Jag brukar inte spela eller leta efter införmatch snack men snubblade över detta inlägg strax innan match och kunde inte motstå. Och man gläds ju alltid över HV’s motgång så det blev vinst på alla plan igårkväll.

 3. Skön seger igår! Grym insats av Taylor! Hoppas han får fortsatt förtroende!
  Han känns lugnare & stabilare än PW.

  Någon som har koll på vad som hände med Bastiansen? Hoppas det inte är nåt allvarligt !

 4. Ettan gick in – även om det var utan marginaler. Tyvärr så spelade jag även en etta på Frölunda så det blev inga pengar för mig.

 5. Hemmafacit den här säsongen, fasen då borde det ligga runt 2.60-2.70