Dina frågor till Håkan Loob

Nästa vecka är det dags för ett nytt avsnitt av Hockeystudion och redan i morgon ska vi spela in ett av inslagen. Det kommer bli en intervju med Håkan Loob om hans nygamla roll som sportchef i Färjestad och en del av intervjun tänkte vi överlåta till er fans. Nu har ni alltså chansen att ställa era frågor till Loob – skriv era frågor direkt i kommentarsfältet här i bloggen så väljer vi ut några till inslaget.

EDIT: Nu är intervjun gjord och ingen idé att skicka in fler frågor alltså. Vilka frågor som kom med får ni se i Hockeystudion nästa vecka.

/Järpegård

25 Responses to Dina frågor till Håkan Loob

 1. Håkan: Hur mycket fick Frölunda betala för Görtz?

 2. Hej Håkan! Hur kommer det sig att ni inte vågar satsa på våra juniorer? Har ju gått ganska bra för de lag som vågat med detta (saik, brynäs, modo mfl)… Tycker du att det känns tryggare med utländska spelare, eller hur är tankegången? Vore kul att höra. För jag personligen anser att vi har bra J20 spelare, men att för få får chansen och de som får chansen får några byten i en 4:e kedja…

  Så, berätta gärna vad som liger bakom, håller dom inte för SHL?

 3. Tack för att ni sticker ut hakan och gör något åt en produkt som knappast
  förändrats sedan 1975.Något måste göras annars blir SHL som en stor allsvenska alla talanger flyttar där pengarna och utvecklingen finns.
  Vad gör vi om KHL etablerar sig i Sverige och lockar dom bästa Svenska spelarna.
  SHL lagen blir väl som farmarklubbar till KHL är det vad dom s.k fansen vill
  Alla produkter måste utvecklas, stillestånd är tillbakagång

 4. Gör om, gör rätt

  Största missen man gjort var att inte behålla Sevc. Visst, han var dyr men oerhört nyttig. Bra skott, skridskoskicklig och fysiskt jobbig att möta.
  Nyförvärven på backsidan har varit en katastrof.

 5. Håkan: Färjestad satsar hårt på ET. Varför släpper ni då Åslund till Tre Kronor?

 6. Vad är anledningen till att produkten SHL blivit eftersatt Håkan ? Har ni fokuserat för mycket på Europa ? Idag spelas ingen rolig ishockey i SHL och tisdagens match är ett typexempel där underhållningsvärdet är extremt lågt. Fanns egentligen inte mycket som var roligt förutom att Färjestad vann.

  Laget idag saknar en röd tråd och är identitetslöst. Hur tänker ni inför kommande säsongs lagbygge ? Upplever också att många vill se ett lag med så många värmlänningar som möjligt i grund.

  Visst borde ni anställa ett riktigt proffs på marknadssidan som kan komma med nya fräscha idéer då ni verkar kört fast på detta område? Växjö är ett lag som vi vet drar extremt lite folk och vilka åtgärder sattes in för att öka åskådarantalet ?

 7. Håkan: Luca Boltshauser får ingen speltid hos Västerås. Läge att låna ut honom till någon annan klubb?

 8. Sebastian Ahlqvist

  Hur ska VI i Färjestad lyckas få tillbaka t.ex Frögren m.fl spelare som ändå är starkt förknippade med klubben? Och snälla säg att du Håkan kan ordna så att den så kallade ”Hockey Bomben” från SHL klubbarna går igenom? Man måste tänka större och längre om vi inte ska mista några gamla anrika lag till KHL t.ex, för det vore väl hemskare än att ”Stänga” Ligan?.. Håkan du är och förblir Mr.Färjestad no.1 :)

 9. Håkan.

  Letar ni aktivt efter ett nyförvärv just nu? och hur ser du på garret stafford

 10. ja öl och skit hör inhte hemma LTRN

 11. Håkan Ålander

  Hej (Håkan L)

  Hur ser du på det regelvidriga vinnarmålet ni FICK mot Luleå senast, skäms man eller jublar man ???

  Måtte Skellefteå eller Luleå turas om att vinna SM-guldet för lång tid framåt.

 12. Martin Solberg

  Nu ryktas det att även Stafford är på väg bort. Börjar på att bli väldigt trött på se spelare som försvinner hela tiden. Vore det inte på sin plats att göra bättre koll på sina importer mfl, eller är det något man ska börja vänja sig vid?

 13. De senaste säsongerna har det varit publiktapp. Hur arbetar ni med att försöka få ny publik? När man har en match mot Växjö och man vet att det inte blir fullsatt, varför ger man inte bort biljetter till ungdomslag, skolklasser osv? Fler kanske upptäcker att hockey är kul, intresset blir större och alla vinner något på det i slutändan. Marknadssidan måste ses över anser jag.

 14. Hur i hela friden ska FBK få tillbaka publiken till arenan när värmlänningar som Micke Johansson, De la Rose, Marcus Lilliz Nilsson med flera släpps iväg till andra klubbar i SHL? Den biten har kraftigt underskattats av er i ledningen, man hör dessa tongångar från många munnar.

 15. Får vi se Frögren eller Micke i Färjestad igen?

 16. Vad anser du det krävs hända för att Färjestad skall kunna vinna slutspelet?

 17. Delar du min syn. 1. Hur det i dag ser ut kring laget. Att det finns en bred och utvecklingsbar trupp men att det saknar riktiga toppspetsen i laget. När jag menar spetsklass då syftar den nivån så de skulle platsa regelbundet i tre kronor.
  2. Om du delar den bilden kommer Färjestad till nästa säsong satsa på ha spelare i riktigt toppklass eller som nu spelare på högnivå och ha men ha flera, men inte riktigt spets.
  3. Vad ligger Färjestad spelar budget i jämförelse med övriga SHL lag? Topp 3? 4-6? 7-12?
  4. Vem är nu tf ungdomsansvarig när Claes gick till A- laget.

 18. Hur ser du på dagens underhållningsvärde på isen? Rent underhållningsmässigt är det roligare ishockey för publiken där spelarna kör på ett helt annat sätt än i SHL. Jag struntar i jumbotron, öl, mat och liknande, hur ska hockeyn bli roligare?

 19. jon

  Jag skriver under på den frågan!!!

 20. Varför har Färjestad inte värvat nån riktig center ? Då menar jag en klassisk Fbk center,stor stark och pucksäker typ Mattias Sjögren .Som skapar utrymme för dom mindre spelarna. Iom att vi har så många små forwards.

 21. Kommer våran kapten få ett nytt kontrakt nästa år? Jag vill gärna ha kvar han. Sen undrar jag varför ni sällan förlänger kontraktet med någon som har utgående kontrakt under själva säsongen.

 22. FBK ligger år efter år i utvisningsligans topp. Är detta faktum föremål för ngn åtgärd?
  Borde inte mental disciplin tränas lika mycket som boxplay?

 23. Om du (Håkan) fick välja en forward, en back och en målvakt att värva till Färjestad, vilka skulle du då välja? Spelar ingen roll om spelarna är svenskar eller utlänningar, eller vilken klubb dom spelar i för närvarande.

 24. För Stor Kostym.

  Hur ser du på FBK:s värvningsarbete…är det inte dags att förnya eller utveckla rollen/rollerna? Anders Steen i all ära men lite nytt blod/nytänkande etc…FBK:s spel idé bör väl också förändras och förbättras tycker jag…Vad säger du om det Håkan??

 25. kristoffer norling

  Hej! När man som sportchef är ute och ska värva en spelare.. Hur mycket ”bryr” man sig om spelaren är svensk eller import?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Prenumerera utan att kommentera