Läget med Ryno och Wikstrand

Mikael Wikstrand (sjuk) fanns inte med på Färjestads värmning nu på förmiddagen och lär därmed inte spela ikväll mot Rögle. På isen fanns däremot Johan Ryno och det lär med andra ord finnas en möjlighet att han kommer till spel.

Så här tränade alltså Färjestad på torsdagen och det är där någonstans Johan Ryno ska in nu. Glider han in mellan Ryno och Linus Persson måntro? Eller skakar Färjestad om i laget ännu mer? Blir intressant att se i kväll.

Målvakter: Haugen/Stéen.
Backar: Skogs-Nygren
Erixon-Holøs
Brandhammar-Grundel
Leandersson-Enock.
Forwards: Nilsson-Asplund-Gulas
Åslund-Eriksson Ek-Thorell
Nygård-Linus Persson-Gustafsson
John Persson-Jämtin-Steen.
Spelar inte: Johansson, Tollefsen.

EDIT: Fått nya rapporter om att Ryno kommer att gå in mellan Nygård och Gulas. Färjestad satsar alltså på en rejält spetsig förstaformation. Hoppar Thorell tillbaka Asplund och ”Lilliz” då kanske? Innebär det John Persson med Åslund och Eriksson Ek? Linus Persson som center i fjärde med Jämtin och Steen/Gustafsson. Förutom ”Ryno-kedjan” gissar jag bara… Hur vill ni att det ska se ut.

One response to “Läget med Ryno och Wikstrand

 1. Gulas-Joel-John
  Åslund-Ryno-Nygård
  Lilliz-Asplund-Thorell
  Jämtin-Persson-Steen
  Gustafsson

  Med Johansson tillbaka flyttar man Åslund till Thorells plats och alternerar Thorell och Steen och förpassar Gustafsson till läktaren.

  Backparet är inget att ändra men när Wikstrand är tillbaka tar han bara Brandhammar som plats.