HOCKEYSTUDION

AVSNITT 1

Första avsnittet av Hockeystudion på VF.se i samarbete med Kanal 12, O’Learys och JB Gymnasiet. Och det är ett fullspäckat avsnitt: Två minuter med Färjestads Rickard Wallin i utvisningsbåset, Ville Lajunen på bangolfbanan och livscoachen Erik ”Ashoka” Granqvist. Allt detta blandat med skönt studiosnack där vi blickar fram mot den kommande säsongen och tippar var SM-guldet hamnar. I studion: Jacob Järpegård, Johan Eriksson och Johan Hedlund.

AVSNITT 2

Hockeystudion är tillbaka med sitt andra avsnitt på VF.se och på Kanal 12. Jacob Järpegård, Johan Hedlund och Johan Eriksson snackar Färjestads säsongsinledning, NHL-lockout, BIK Karlskoga, Hockeytvåan och straffar. Vi sätter Erik Thorell i utvisningsbåset, vi snackar om Washington Capitals Mattias Sjogrens besök på en Madonna-konsert, Erik ”Ashoka” Granqvist fortsätter att leverera tänkvärda livstips och mycket mer.

AVSNITT 3

Tredje avsnittet där vi snackar ”Höst-Färjestad”, träffar Jörgen Jönsson på kontoret, fiskar med Anton Grundel och Oscar Klefbom. Erik ”Ashoka” Granqvist bjuder på hockeypoesi. Vi rankar precis som vanligt de bästa spelarna i Färjestad sedan förra avsnittet. Fredrik Pettersson-Wentzel hamnar i utvisningsbåset.

AVSNITT 4

Den här gången flyttar vi in hos höstens succéback Magnus Nygren, vi pratar om skadeläget och hur Färjestad bör agera nu – värva eller inte. Givetvis snackar vi även om kommande tröjhissning för Mathias Johansson och så tar vi upp BIK Karlskogas succéhöst.

AVSNITT 5

Vi tittar närmare på Färjestads juniorverksamhet efter alla 90-talisters succé i A-laget. Järpegård kör en träning med J20-laget och Erik ”Ashoka” Granqvist bjuder på sina tankar och den verkliga anledningen till hjärnskakningen.

AVSNITT 6 (julspecial)

Julen har tagit sig hela vägen in i hockeystudion. Järpegård bjuder på en juldikt, Andreas Johansson kommenterar Eriksson och Hedlunds uttagning av höstens femma och Christian Berglund delar ut julklappar. Dessutom har vi satt en riktig legendar i utvisningsbåset.

One Response to HOCKEYSTUDION

  1. Gustav Hjorth

    Tja. När väl sätter ett resultat på hockeytipset så får ja inga poäng. … ;-) och det va ju inte vilket resultat som helst 1-7 mot Rögle hehe. Vem kan hjälpa mig? Tack för ett utsökt program. Mvh Hjorten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>