7 KARRIÄRSTIPS MED CAROLINE NYSTRÖM

IMG_1108

Jag hade en liten trevlig telefonintervju med Caroline Nyström som är Client Manager på medieagenturen CUBE; om hur man når den position man vill ha i sin karriär. Nu när vårljuset kommer så blir det lättare att ta tag i saker, så bredvid hittar ni hur man kan gå tillväga. Riktigt trevlig tjej med många kloka punkter.           

Var ödmjuk. För mig har vassa armbågar och tuff attityd aldrig varit ett alternativ. Framgång med hjälp av ödmjukhet kanske tar längre tid, men den är mycket mer långvarig än den du får med vassa armbågar.  

Ta kontakt med människor som gör eller har gjort det du vill göra. Får du inte svar? Testa igen! Tjata och ligg på.

Våga slita och göra mycket för lite. Var ambitiös, ge allt och lite till, speciellt i början av din karriär. Hellre för mycket än för lite, helt enkelt! 

Utmana dig själv. Även om din första reaktion är ”hjälp, det kan jag ju inte…” eller liknande – gör det ändå! 

Var inte rädd för att göra fel, det hindrar dig bara. Den dagen du slutar vara rädd för att göra misstag kommer allt kännas mycket enklare och du kommer bli mer säker i dig själv. 

Ta hand om kroppen och knoppen. Hur du gör det är upp till dig, men allt hänger ihop. Mår du bra och tar hand om dig själv blir du gladare och säkrare, då kan du även prestera bättre och längre.

Ha kul!  Allt kan inte alltid vara kul, men det är viktigt att du då och då får glädjekickar. Att det du gör och din strävan mot din dröm ger dig mer glädje än ångest.

Alla dessa tipsen vet jag är guld värda för många och även om man känner igen dem så är de alla mycket viktiga att ta åt sig. Punkten som jag också är ett stort fan av själv är att vara ödmjuk, för tror ej att man vinner på att man ska preja ned alla andra utan att hålla alla på en vänlig nivå. Tusen tack Caroline och lycka till i framtiden!

Publicerat i Intervjuer | Lämna en kommentar

NY HÅRFÄRG

IMG_5999IMG_6004 IMG_6030

uppfräschning hos Giselle på Cut in Kitchen

Äntligen så blev jag av med min utväxt och färgade väldigt mörkt denna gång, saken är att jag trivs som fisken i mörkt hår. Från platina till nästan svart och fortfarande trivs jag med de kontrasterna, känner mig lite som en kameleont.

Kram J

Publicerat i Mode, Skönhet | Lämna en kommentar

NÄR DU INTE VET VAD DU SKA HA PÅ DIG…

Alltid när tiden är knapp på morgonen eller när man inte vet vad man sa ha på sig så ska man alltid hålla sig till säkra kort. Vid dessa tillfällen hoppar man ofta i något som man sedan ångrar senare. Brukar ofta tänka enkelt; att ha en vit blus, svarta byxor, en jacka som sticker ut lite och även svarta accessoarer i form av solglasögon, skor och väska. På så sätt håller du dig stilren även de dagar som din inspiration ligger på 0.

KRAM JfuurrryIMG_6211IMG_6239 IMG_6231 IMG_6237 IMG_6216

Publicerat i Mode | Lämna en kommentar

BREAKING THE LAWS

cool3

best buy rosa kappa

En av vårens mest hypade färger är rosa och även rött, som förvånansvärt gärna ska kombineras. Vet inte i hur många år som man har hört och läst i modeböcker och tidningar att man inte ska kombinera rött och rosa. Men i år 2016 är det en riktigt stor trend, så lägg det på minnet!

Publicerat i Mode | Lämna en kommentar

TA HAND OM DIN FRAMSIDA

glowp

Jag har träffat Pernilla Nilsson som är hudterapeut och ägare utav Inspired by Glow. Eftersom att våra ansikten är vår framsida och utsätts för mycket, så är det extra viktigt att ta hand om sitt ansikte extra bra.

Vad anser du många gör mest fel när de tar hand om sitt ansikte? Många måste våga peela mer! Använder man inte peeling ofta så tappar fuktkrämerna sin funktion eftersom att död hud blockerar så att den inte kommer ned på djupet.

Den största big no no när det kommer till hudvård? Många personer sover med smink och det är det värsta man kan göra mot sitt ansikte. Det förändrar hela hudstrukturen om man inte tvättar bort det noga.

Vad behöver man tänka extra mycket på nu på vintern? Man kan behöva ge huden lite extra nu på vintern, kemisk peeling, diamantslip och C-vitaminserum är något som jag rekommenderar mina kunder! Men även att vara noga med solskydd på vintern, för solen tar på vintern med!

Om man inte vet vilken behandling man vill göra, vad passar många?

Dermapen är en nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Så huden reparerar sig själv och hjälper till att behandla allt från acne, rynkor, slapp hud och återfuktar den på djupet.

Publicerat i Skönhet | Lämna en kommentar

MIN FÖDELSEDAG

IMG_5215 IMG_5217

lite födelsedagspresenter

Hej på er! Nu så är jag inte 18 längre utan är hela 19 år gammal. Det känns verkligen så fånigt att säga hur gammal man är ibland eftersom att jag snarare känner mig som 22+. Men iallafall så är jag riktigt nöjd över de presenterna jag fick och 15 vackra röda rosor. Blommor gör vardagen helt klart lite roligare!

Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

VECKANS TIPS I BUTIK JUST NU

klkk

det är denna skjorta ifrån Gina tricot

Dagens stiltips: Om det är något man inte kan ha för mycket av så är det vita blusar och skjortor, passar till nästan allt fest som vardag och är alltid ett säkert kort om man har bråttom på morgonen till ett par jeans, tunna silverkedjor och ett par jeans!

Publicerat i Mode | Lämna en kommentar

TIME FOR CUT IN KITCHEN….

browwnie cool2

här har vi lite hår som Giselle har gjort på mig

Snart är det dags att besöka mitt hårs klippa i livet, Giselle som har Cut in Kitchen. Har snart klippt mig där i 5 år och har alltid vara lika nöjd. Åren springer iväg tillsammans och hoppas att det blir många år till. Har gått från blond till brunett, långt till page och gud vet allt!

Så nu så ska det kapas minimalt och läggas i en mörkbrun färg igen, så att jag får tillbaka min härliga mörka look! Lite á la Megan Fox!

Publicerat i Skönhet | Lämna en kommentar

DETALJ ATT HÅLLA ÖGONEN UTE EFTER

IMG_3646

-LACE UP

Vi har sett det på allt från stickade tröjor, toppar, blusar, kjolar, väskor, klänningar och skjortor! Mer kommer det att bli, om du vill vara lite extra trendig så kan du investera dig något med denna snygga detalj på. Denna och ett par svarta raka jeans med ett par sneakers till så är du absolut vardagschic!

KRAM

Publicerat i Mode | Lämna en kommentar

TODAYS INSPO

styless

Vad jag skulle vilja ha just nu:

– Ett par perfekta blåjeans

-Camelfärgad kappa

-Adidas stan smith

-Svart ribbat linne

-Knähöga skinnstövlar

-Ljusa ballerinas med snörning

-Cropped pants

När allt vårmode börjar trilla in i affärerna så vill man inget hellre än att ha en gigantisk plånbok som man kan köpa allt man ser med. Att göra en uppfriskning i garderoben på vårkläder är ju underbart! Ljust, enkelt, klassiskt och lite vintage matrial så som linne och tweed kommer att få flytta in i min garderob den här säsongen.

Publicerat i Mode | Lämna en kommentar