7 KARRIÄRSTIPS MED CAROLINE NYSTRÖM

IMG_1108

Jag hade en liten trevlig telefonintervju med Caroline Nyström som är Client Manager på medieagenturen CUBE; om hur man når den position man vill ha i sin karriär. Nu när vårljuset kommer så blir det lättare att ta tag i saker, så bredvid hittar ni hur man kan gå tillväga. Riktigt trevlig tjej med många kloka punkter.           

Var ödmjuk. För mig har vassa armbågar och tuff attityd aldrig varit ett alternativ. Framgång med hjälp av ödmjukhet kanske tar längre tid, men den är mycket mer långvarig än den du får med vassa armbågar.  

Ta kontakt med människor som gör eller har gjort det du vill göra. Får du inte svar? Testa igen! Tjata och ligg på.

Våga slita och göra mycket för lite. Var ambitiös, ge allt och lite till, speciellt i början av din karriär. Hellre för mycket än för lite, helt enkelt! 

Utmana dig själv. Även om din första reaktion är ”hjälp, det kan jag ju inte…” eller liknande – gör det ändå! 

Var inte rädd för att göra fel, det hindrar dig bara. Den dagen du slutar vara rädd för att göra misstag kommer allt kännas mycket enklare och du kommer bli mer säker i dig själv. 

Ta hand om kroppen och knoppen. Hur du gör det är upp till dig, men allt hänger ihop. Mår du bra och tar hand om dig själv blir du gladare och säkrare, då kan du även prestera bättre och längre.

Ha kul!  Allt kan inte alltid vara kul, men det är viktigt att du då och då får glädjekickar. Att det du gör och din strävan mot din dröm ger dig mer glädje än ångest.

Alla dessa tipsen vet jag är guld värda för många och även om man känner igen dem så är de alla mycket viktiga att ta åt sig. Punkten som jag också är ett stort fan av själv är att vara ödmjuk, för tror ej att man vinner på att man ska preja ned alla andra utan att hålla alla på en vänlig nivå. Tusen tack Caroline och lycka till i framtiden!

Profilbild på Johannas mode

Om Johannas mode

18 år gammal, läser ekonomilinjen på gymnasiet och på fritiden ägnar jag min största del till plugg, mode och träning
Det här inlägget postades i Intervjuer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*