Motorsportens högsta höns Jean Todt sade i förra veckan att rally-VM kommer att vara en av hans stora prioriteringar.
Det låter ju ganska bra.
Enligt Bilsport sade Todt så här i samband med säsongspremiären av rally-VM förra veckan:
– Som alla vet inledde jag min karriär i rally och jag har aldrig släppt mitt starka rallyintresse. Nu, som FIA-president, har jag starkt mandat att påverka motorsporten och rally kommer att vara en av mina prioriteringar.
– Jag tror att 2010 blir ett bra år för rally-VM. 2010 är starten på mycket nytt, på ett nytt decennium och på mitt presidentskap. Men jag är ännu mer optimistisk inför framtiden Vi vet att mycket behöver förbättras och utvecklas och det är vår ambition att så ska göras.
– Vi vill skapa bättre förutsättningar för märkesteamen, skapa större internationellt intresse för rally, minska kostnader och öka tävlingsmomentet.
Bara fina ord? Eller menar Todt allvar?
I så fall kan man konstatera att framtiden för rally-VM ser ljus ut.
Skulle vara kul att snacka Svenska Rallyts framtid med honom. Återstår att se om han dyker upp i Värmlandsskogarna.