Värmlands Folkblad
Värmlands Folkblad
  

Blogghuvud

Måndag och partistyrelse

2010-01-25 19:41 skrev

Hur störande är det på en skala att man hinner med ett tidigare tåg för att därefter köra på en älg, få vänta 1,5h och nu blir omkörd av det senare tåget som är ikapp… ganska så mycket faktiskt. Men snart i Karlstad, bara minuter kvar.

Annars har denna måndag varit en rätt så bra dag. Partistyrelsemöte hela dagen och Cecilia Malmström avtackades i denna församling. Hon kommer lätt bli Europas bästa kommissionär även om hennes områden stundtals blir svåra att tackla.

Vem som blir ny minister vet jag inte. Nyfiken som bara den är jag. Själv hoppas jag verkligen på Birgitta Ohlsson som ny EUminister!

3 (+ 0) kommentarer till “Måndag och partistyrelse”

Följ alla kommentarer till detta inlägg med denna RSS 2.0 feed.

Här ansvarar du själv för det du skriver. Lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor gäller. Olämpliga kommentarer kommer att tas bort.
Lag (1998:112) om ansvar för elektroniska anslagstavlor

  1. 2010-01-25 23:54 skrev Wandus

    Vi är nog många som hoppas på att det blir Birgitta Ohlsson. För inte kan det väl vara så att hon anses som för självständig och kontroversiell.

  2. 2010-01-26 08:26 skrev Nina Larsson

    Nej det tror jag inte. Hon är grymt kompetent inom de områden som gäller så jag hoppas att det går vägen. Det finns iofs några till som också är högst kompetenta så det är ingen ko på isen. MEN jag tror Ohlsson skulle vara bäst!

  3. 2010-02-05 00:02 skrev Wandus

    YES! Tufft att ge en så rakryggad politiker som Birgitta Ohlsson en ministerportfölj. En sådan utnämning gör att åtminstone jag återfår en del av min tro på regeringen.

Kommentera

*

Hoppa till verktygsfältet