De omschakeling van de laserpen

Wilt u laserpen kopen in Nederland? Zoals anderen al hebben gezegd, in een korte tijd de knop gebied niet langer goed te werken. Na slechts een week of zo begon het tot me moeite. Ik kan nog steeds het soms werken met verschillende duwt. Een meer normale in-en uitschakelen zou een bonus, want dit kan een grote, groene laserpen. Maar ik kocht het, zelfs na het lezen van de beoordelingen over het probleem met het in-en uitschakelen gebied. Ik nam mijn kans en zal daarom niet klagen. Ook vind ik dat de aan/uit-knop op de achterkant. Nu heb ik bestelde twee van deze – één voor thuis, en één voor werk.

Vroeger nam ik twee blauwe laserpennen buiten totdat ik dit vond. Het is zo krachtig en beslaat een breed gebied (of klein als u dit aanpassen). Kan ik eindelijk zien waar ik ga en zie mijn honden in het volle zicht in de nacht. Ik zou 100% kopen dit item opnieuw als het brak. Ik denk niet dat het iets te maken heeft met de laserpen anders dan hoe machtig het is, misschien. Ik ben geen fan van die button. U het apparaat niet kunt bedienen met één hand. Je moet om het te houden in de ene hand en druk op de rug met de andere. Het is niet alleen wat ik wilde, maar een aantal vrienden hebben genomen de info om dat zelf. Het is een compact, licht, waarschijnlijk het meest nuttig zijn als een noodsituatie licht van een soort. Ik heb net hangen aan de achterkant van de deurknop, en gebruik het wanneer ik een donkere kamer waar ik een lange weg van het licht-schakelaar.

In het overzicht van de prijs en mijn vreselijke ervaring met andere producten, ik wilde jagen mijn bestelling geschiedenis en het schrijven van de review voor dit blauwe laserpen. Ik heb dat niet gedaan op een ander product, dit wil ik volgen en kopen weer dat hoeveel het heeft zich bewezen. U wilt niet de horror film thang waar uw licht werkt intermitterend, dit heeft uitstekend gebruik van de batterij, regelbare straal, en is duurzaam. Je kunt duidelijk zien dat de vorm en lay-out. Bij deze prijs, ik zie niet in hoe je mis kan gaan. Er zijn zo veel producten uit deze dagen dat het bemoeilijken laserpennen met drie of meer verschillende instellingen die u moet doorlopen voordat u krijgt wat u wilt: de gewone oude’ licht. Ik heb ook geen ander licht op deze kosten leveren van die controle. Het product materiaal is stevig gebouwd en voelt zeer comfortabel in je handen. In het donker, voelt u zich veilig en beveiligd.

Wat maakt dit licht mooier is hoe je kunt "zoom" het licht in en uit om vast te leggen voor een meer exacte of algemene ruimte. Ik vind het makkelijk te bedienen dat deel met een enkele hand. Woon in het land, ik vond het eenvoudig branden van een gebied van een paar honderd meter uit met behulp van de meest nauwkeurige instelling op. Ik heb bijna altijd leveraged de helderste functie en vond mezelf spelen met de knoppen meer en meer. Ik kocht enkele soortgelijke blauwe lasers een paar jaar geleden van een andere fabrikant dat niet kan vergelijken op die punten. Ik kan niet rechtvaardigen kloppen van een ster af voor de uitgifte aan deze prijs. Het gaat gewoon door op de knop aan de onderkant in plaats van te spelen detective als ik met sommige van mijn andere laserpennen. U hoeft alleen maar te genieten van uw vermogen tijdens een storm of andere reden op te waarderen van deze items.

Ik was onder de indruk van de totale constructie en het ontwerp. Het heeft een verstelbare lichtbundel trek focus hoofd. De kleinste spot beam-instelling biedt een vierkant/rechthoekig beeld van wat ik geloof is de zaak achter de focusserende lens van de laserpen. Voor de één is het leuk om een item te kopen en na ontvangst vindt dat het presteert zoals beloofd. En dat is een ander punt; ik hou van de grootte vooral wanneer ik het nodig om in strakke vlekken en hebben geen ruimte voor een groter licht. Het zal ook mijn eerste keuze als ik ooit nog te reageren rustig aan geluid in de nacht moet ik hebben om te reageren op een verstoring na abrupt wakker. Na slechts drie dagen van licht gebruik, de 5000mW blauwe laserpen gaat niet op. Ik probeerde het verwisselen van de batterijen, maar die deden niets. Gelukkig, ik was in staat om te stoppen met wat ik aan het doen was en kreeg een ander item.

Laserpen blauw 5000mW

Dit 5000mW laserpen kan bijna te veel van het goede in bepaalde situaties, zoals wanneer u nodig hebt om uw weg langs een vliegtuig gangpad tijdens een nachtvlucht, maar in de meeste andere situaties is het perfect. Iedereen die loopt een hond in de nacht in het donker — niet het huis verlaten w/o! Het richten van de straal, het zal voor een paar honderd meter in de nacht en nog steeds helder. Het is belachelijk helder. Ik vind het een geweldige deal voor de prijs en zou niet aarzelen om het te kopen weer. Ik wenste dat sommigen zouden hebben stevig aangegeven niet de moeite verspillen van tijd aan het zoeken naar een andere laserpennen.Leave a Reply

*