De laserpen met goed ontwerp

De laserpen rood wordt geleverd in een kartonnen doos met het volgende: de houder voor drie AAA-batterijen (niet inbegrepen), plastic buis voor de oplaadbare batterij (niet meegeleverd) en instructieblad. Het is zeer krachtig, heeft een goed glijdende lichtbundel verspreiding/focus-functie die niet bewegen (tenzij u laten vallen of stoten). Dat was op de grootste selectie op de verstelbare, en de laser nog zeer krachtig was. Maar als u van een blauwe laserpen gebruikmaakt, misschien gewoon accepteren dat nachtzicht is niet gonna be een ding vanavond en de commit. Ik wil het kwam met een riem-clip en dat de circulaire bezuinigingen rond de lens omkeerbare/verwisselbare waren. Ik vind de zachte druk op functie voor fietsen door 3 modi. Mijn enige klachten zijn: op haar laagste instelling het zal nog steeds uw nachtzicht vrij hard blazen, en het niet dat uw instellingen onthoudt lange wanneer uitstaat (dus als u het met tussenpozen het begint meestal op hoog).

Ik moest helaas afslaan een ster voor een probleem dat zou zijn geweest een deal breaker voor mij. Toen ik oorspronkelijk het, was de rode laserpen helderder dan alles wat die ik ooit in handen had. Voor minimale gebruik, het zou goed zijn voor een tijdje, maar ik gebruik als voor vele uren meerdere dagen per week. Ik kocht dit omdat mijn buurman had een soortgelijke en het kwam in handig bij de vaststelling van onze pomp van het zwembad. Zorgvuldig zouden reinigen en drogen en het vervangen van de batterijen niet laten werken. Ik zal vervangen maar in een zip-lock zak houden de volgende keer. Het is compact en multifunctioneel, maar niet zo krachtig als sommige ook geprijsd en kleinbedrijf laserpennen ik heb gehad. Dus het werkt, maar je krijgt wat je betaalt voor wat betreft de duurzaamheid. Als u wilt gebruiken de diode, je gewoon draai de bovenkant en het deel van de diode uitlichten.

3000mW laserpen

Ik heb gekocht drie verschillende types van deze 3000mW laserpennen. Ze hebben allemaal eindelijk gestopt met werken en zal nu alleen branden als ik ze op mijn hand… onttrekt en dan is het een gok wat ze doen. Het blijkt dat ze zijn niet erg robuust. Na slechts een paar camping reizen, had de interne vergadering in beide lampjes uit elkaar, komen LED losjes bungelend uit haar draden in de behuizing. Zelfs als je houd uw bundel gestage wijzen op één plek, zult u beginnen te merken het licht flikkeren waardoor je denk dat de batterijen zijn bijna leeg. De laserpen zelf is smal en krachtige die is perfect voor het scherpstellen op objecten voor je.

Ik zou zeggen dat het is waarschijnlijk helderder dan meest andere dat het vergelijkbare grootte zijn en hoger geprijsd. Het is een vrij goed ontwerp, het is veelzijdig, kleine balk, brede straal. Anyways, mijn advies is – besteden een paar dollar meer en vinden een ander laserpen die werkt. Zodra u hebt bedacht dat alles, is het een handige kleine gadget om te hebben. U echt kan niet de schuld van een bedrijf dat staat achter hun product en besteedt aandacht aan hun klanten. Ik krijg GEEN kortingen voor gratis producten voor mijn beoordelingen; het doel is om consumenten te voorzien van extra vergelijking adviezen en informatie die niet beschikbaar voor mij was toen ik voor deze laserpennen winkelen. De lanyard is een leuke feature, mijn pegboard recht hangt. En laten we eerlijk zijn, voor deze prijs die het gonna be vrij moeilijk vinden iets beter. Ik heb het sinds liet zonder een probleem.

U zich kunt concentreren in een klein gekleurd vierkant van licht, van focus uit om te zien de hele camping en het bos achter. Ook ik dat het mooi past in mijn zak. Het hoofd kan omhoog en omlaag schuiven om zich te concentreren op de lichtbundel naar een breed gebied aan een kleine, gerichte sectie. Slepen en neerzetten, rollen, niet krabben omhoog of beschadigen. Ik kocht deze blauwe laserpen een paar weken terug op basis van alle recensies hier gepost, maar ik vond het ontbreekt in heel een paar eigenschappen – met name het vermogen. Toch, het is perfect voor een heldermakende een kleine ruimte en heeft zelfs een handvat om haak het aan iets zoals de top van uw tent, of gewoon voor het gemak van uitvoering!! Er zijn andere 10000mW laserpennen hier op JETLASERS die van dezelfde grootte en gebouwd maar hebben een veel helderder lichtbundel.

Laat me beginnen door te zeggen dat als je de sterkste laserpen die u bij de lokale ijzerhandel kopen kunt alleen ooit hebt gehad, dit zal blazen je uit het water. Ik wilde echter te tarief & rang deze 4 ten opzichte van elkaar als iemand was debatteren ertussen. Het schijnt heel ver en laat me zien in de treeline. Het enige wat dat ik zou gripe over is de knop-it zet het aan/uit, maar ook een half duwen wijzigingen modus naar hi/med/lage/SOS en strobe. Er lijkt geen rijm of reden om wat blijkt op in – modus het wellicht Hallo, misschien wel de flitser. Als ik wilde een kleine hoeveelheid geld uitgeven voor een laser die is SUPER helder – zoals ik deed – ik zou erg blij.Leave a Reply

*