Privatliv

Feb 16

För några veckor sedan Justin Bieber söka samarbete med sina anhängare att identifiera en okänd genom sin Instagram. Nu Cindy Kimberly, flickan som förhäxat denna idol för massorna, ligger inom gångavstånd från rullat i nästa upplaga av Madrid Fashion Show. Är fallet med modern Askungen?
Cindy Kimberly
”Herregud! Vem är det?” Med dessa enkla ord tillsammans med ett foto av Justin Bieber unga sångerskan fick han denna okända 17 ska bli flera dagar i en av de mest eftertraktade flickor i världen. Hennes namn är Cindy Kimberly, en holländsk baserad i Denia (Alicante) av stora gröna ögon och fylliga läppar, som många redan tar en stark likhet med Angelina Jolie, Irina Shayk och Adriana Lima. Hittills har de unga kombinerade sina studier i gymnasiet (vill fortsätta karriären of Fine Arts) med udda jobb som modell.

Read the rest of this entry »

Feb 05

caroline
I badet, och på hennes toalett… De är fördelarna med att bevittna hur barnbarnsbarn till Diana Vreeland arrangeras närvara Party Poison Girl, Dior. I tre ord: rock ‘n’ roll.
Har Caroline Vreeland allt som motiveras av musik. Och ser hur den rör sig, hur det talar och hur ser – och gör en bad-i detta rum Hotell i Paris är helt klart att detta är sant. I ett par timmar kommer att gå till festen anordnas av Dior att införa sin nya parfym, gift tjej, och det innebär något viktigt: Låt oss bevittna, Premiere, en av de mest intima, mest fascinerande stunder och coolaste varav en kan vara deltagare. Ja, låt oss se hur det är ordnat och hur man förbereder en kvinna innan en parisisk fest. Caroline full av musik sina ritualer. I verkligheten, bara för att se att medelstora blonda hår och mörka smink alltid framing hennes ögon en är klart att hon är av de kvinnor som är… rockn’roll.

Read the rest of this entry »

Feb 05

Hej världen!

Posted in Okategoriserade           1 Comment »

Välkommen till VF-Bloggar. Det här är din första bloggpost. Du kan antingen välja att redigera den eller radera den. Sen är det bara att sätta igång att blogga!