Privatliv

Feb 05

caroline
I badet, och på hennes toalett… De är fördelarna med att bevittna hur barnbarnsbarn till Diana Vreeland arrangeras närvara Party Poison Girl, Dior. I tre ord: rock ‘n’ roll.
Har Caroline Vreeland allt som motiveras av musik. Och ser hur den rör sig, hur det talar och hur ser – och gör en bad-i detta rum Hotell i Paris är helt klart att detta är sant. I ett par timmar kommer att gå till festen anordnas av Dior att införa sin nya parfym, gift tjej, och det innebär något viktigt: Låt oss bevittna, Premiere, en av de mest intima, mest fascinerande stunder och coolaste varav en kan vara deltagare. Ja, låt oss se hur det är ordnat och hur man förbereder en kvinna innan en parisisk fest. Caroline full av musik sina ritualer. I verkligheten, bara för att se att medelstora blonda hår och mörka smink alltid framing hennes ögon en är klart att hon är av de kvinnor som är… rockn’roll.

Diana Vreeland förblir en viktig referent i modevärlden. Hon var ett före och ett efter i hur arbete – tänkande, inspirera, skapa, suga – i modetidningar. Om dessutom Diana Vreeland är din mormorsmor, finns det två saker som verkar oundvikligt och är kopplade till ärftlig linje. Först, vara tydliga om vad du vill och göra det – mot alla odds om det behövs. Andra, avslutar med en fot i modevärlden. Caroline Vreeland är en bestämd kvinna som alltid var att skapa musik och mode nådde honom som en öppen dörr för bara ett år; men det är en dörr som har kunnat gå igenom med beslutsamhet och brio. Hon vet definitivt hur man gör en entré i ett rum och hur man stoppar det lämna ett spår i dess kölvatten.
caroline1

Från åtta års ålder visste han att han ville sjunga och göra musik. Idéer och melodier åtfölja varje steg ger, och framför allt deras förmåga att lyssna och observation är att de flesta inspirerar dig. ”Jag tycker många idéer prata med människor, även med människor som inte vet något. Men tenderar jag att skriva ur en negativ synvinkel. Det är nästan alltid en dålig situation som jag tjänar som utgångspunkt: en diskussion som du har med någon, se någon gråt i hennes bil medan jag kör… Från dessa bilder, jag uppfann en världen runt och försöka förstå vad är det som kan skada dem. Jag tror att jag måste arbeta hårt för att skriva också från lycka.”

Hans stora musikaliska ikonen är Fiona Apple, som han beundrar till grad att inte veta om han kunde få känna den. ”Jag är inte en blyg person, tvärtom. Jag bor i Los Angeles och jag har arbetat på många ställen, så jag tror jag vet nästan alla som är värt att veta i scenen där, och jag är inte lätt impresionable ”, resonerar. ”Pero om jag skickar till Fiona Apple, tror att det skulle ha att komma ut ur rummet i intensiv att det vore spännande.”

caroline2
Förutom Apple, har hans musikaliska idoler alltid varit till Green, Chet Baker och Tupac. I mode beundrar världen, framför allt, Carine Roitfeld. ”Carine tar samma typ av risker som min gammelmormor, och jag har accepterat och främjas som någon, att jag känner mig bekväm, utan komplex jag genom att ha långa bröst.” ”Respekt många”, konto med känslor. Och, när det gäller ikoniska bilder, har utan tvekan vad är din: ”Foto av min gammelmormor på röda rummet, som hon döpt sin trädgård i helvetet”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*