Privatliv

Feb 16

För några veckor sedan Justin Bieber söka samarbete med sina anhängare att identifiera en okänd genom sin Instagram. Nu Cindy Kimberly, flickan som förhäxat denna idol för massorna, ligger inom gångavstånd från rullat i nästa upplaga av Madrid Fashion Show. Är fallet med modern Askungen?
Cindy Kimberly
”Herregud! Vem är det?” Med dessa enkla ord tillsammans med ett foto av Justin Bieber unga sångerskan fick han denna okända 17 ska bli flera dagar i en av de mest eftertraktade flickor i världen. Hennes namn är Cindy Kimberly, en holländsk baserad i Denia (Alicante) av stora gröna ögon och fylliga läppar, som många redan tar en stark likhet med Angelina Jolie, Irina Shayk och Adriana Lima. Hittills har de unga kombinerade sina studier i gymnasiet (vill fortsätta karriären of Fine Arts) med udda jobb som modell.
Ditt konto Instagram, där han publicerar selfies och bilder av hans teckningar har nu 686,000 följare.
12407709_1554379978215956_1450879620_n
Ditt konto Instagram, där han publicerar selfies och bilder av hans teckningar har nu 686,000 följare.
Som om det var historien om en modern Askungen, har berörts av den magiska Justin Bieber, hans karriär på catwalken verkar ha officiellt börjat: det kommer rulla på nästa upplaga av Madrid Modevisning, men fortfarande inte avslöjats vilket företag det kommer att vara lyckligt lottade att ha denna nya stjärnan i näten.
1453123004_10_625
Det var aldrig klart hur han gav sångaren med en bild av Cindy, men vad vi vet är att lycka, i många fall, spelar en avgörande roll. Och så, efter den inledande vurm och mängd av falska konton som påstår sig vara hennes, hon var tvungen att radera sina profiler på olika sociala nätverk för att fly all uppmärksamhet i media hon led. Och nu verkar det som bostäder kommer därför att dra nytta av det fenomen som har orsakat. Ett faktum som bekräftar kraften i Instagram, ett fönster mot världen som redan använder modellagenturer att teckna nya ansikten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*