Snöra av

[stream provider=video base=x:/blogg.vf.se/race2dubai/files/2011/11/ flv=Intro.flv img=nilsson_barth_videoblogg.jpg embed=false share=false width=640 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=med autostart=false /]

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snöra av

  1. Jon skriver:

    Jag säger som Clasch; det går bättre å bättre. Med era filmer alltså. Kul att se lite hur jargongen går med de andra svenskarna on tour. Trevlig resa till Malaysia!

  2. Lars Erik J skriver:

    Gôtt att se att ni håller modet uppe, grabbar! Upp tidigt imorgon och se särspelet?Fullt fokus på nästa vecka sedan. Vi vet att kapacitet för stordåd finns. Håll greppen torra och hjärnan cool. Vi håller tummarna och vill se er på ökenvandring om några veckor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*