I kupén

[stream provider=video base=x:/blogg.vf.se/race2dubai/files/2011/11/ flv=mahemma.flv img=nilsson_barth_videoblogg.jpg embed=false share=false width=640 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=med autostart=false /]

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till I kupén

 1. Profilbild på Per Barth Per Barth skriver:

  Tja Robert

  I dagsläget är vi 4:e reserv. Värt att tillägga är att Europatouren håller 3 platser till spelare som ej är inne i Hong Kong och placerar sig topp 5 denna veckan i Syd Afrika. Om de 5 bästa i Syd Afrika redan är inne i Hong Kong så kan man säga att vi just nu är 1:a reserv. Så vi håller tummarna för att det är rätt spelare som är topp 5 och ett avhopp till. Då är vi inne och har allt i egna händer för att avancera till finalen i Dubai.

  Är vi 1:e reserv så reser vi.

  Fortsätt att hålla tummarna =)

  Barth

 2. Robert johansson skriver:

  Åker ni ner till Hongkong även om ni ligger på reservplats 6, eller vart går gränsen för att ni reser ??

  Håller tummarna//Mulle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*