Driveförbud

[stream provider=video base=x:/blogg.vf.se/race2dubai/files/2011/11/ flv=hongkong.flv img=nilsson_barth_videoblogg.jpg embed=false share=false width=640 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=med autostart=false /]

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Driveförbud

 1. Johan Emilsson skriver:

  litte mer av dubaidansen skulle inte va fel 🙂

 2. Kalle skriver:

  Hej,

  jag skulle vilja veta hur du lägger upp en ”typisk” träningsdag/vecka? Hur tränar du, vad tränar du… Hade varit kul med lite tips på närspels och putting övningar!:)
  Ha d gött!

 3. BM skriver:

  Grattis på , det var på ” ” att du inte fick en biljett till Dubai . STORT GRATTIS

 4. Björn Jansson skriver:

  Jag skulle vilja veta lite mer er strategi på banan. Går ni för flaggorna eller är det mitt på green och 2-putt som gäller. Nu vet jag såklart att det spelar roll vilka hål man spelar eller om det gäller cutten osv. Men överlag så finns det ju aggressiva spelare och de som lirar lite mer safe. Vilken typ är ni?

 5. Anders Henricson skriver:

  Ett segertal… 🙂
  Fortsätt som ni gör, videobloggen är mycket uppskattad av mig.
  Gör vad som faller er in och vad ni har tid med. Ibland blir det bara standardinlägg antar jag och ibland händer något kul från tourlivet som ni kan delge oss här hemma i mörkret…lyckas ni att få in en ny video var och varannan dag när ni är på turné så är jag nöjd. Kör hårt imorrn C&P!

 6. Johan Emilsson skriver:

  Jag skulle gärna vilja se lite mer om hur livet är utanför banan

 7. Joey skriver:

  En tanke bara, kör Nilsson med förlägnda klubbor? Du är ju ganska lång.. Lycka till och kör hårt!!

 8. Ragge skriver:

  En bättre mikrofon (rikt bar) vore önskvärt då ljudet av och till störs bort – man hör ingenting tidvis. I övrigt tack för att ni delar med er av eran verklighet – mycket intressant!

 9. Ola skriver:

  Mer inlägg om efterrätter…….

 10. Johan Andersson skriver:

  Hej,

  Videobloggen är väldigt rolig! Fortätt släppa många små avsnitt. Jag skulle gärna se tekniktips. T.ex. hur man slår vissa slag (fade, draw, låg, hög, etc…). Gör si och så när man puttar, chippar, osv så kommer det resultera i … Och även lite smart tänk. Ligger det en bunker där och flaggan står bakom kan det vara smart att slå en fade för att …

  Det vore även bra om ni kunde köpa er en bättre videokamera. Kvalitén är väldigt kass!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*