Dagens Dubbel Örebro

Igår satte jag den raka dd till 16,72 ggr. Min form på spelet är riktigt bra. Nu ska jag försöka sätta dd på Örebro. Idag fegar jag lite och plockar med några rader till.

 

DD-1:

3 Incert Ecus går från klarhet till klarhet utan skor samt i jänkarvagn. Nu går han upp i klass men jag tror att han hanterar det väl och strecket är självklart. 2 Cupido Sisu  har fått en bra läge bakom bilen och ska passas. Fyra starter sedan han var fyra i Kriteriet. Tidigt bud. 6 Clemenza Am  kommer mer och mer. Stark och rejäl, kan tugga ute i spåren. Är en av dom som ska räknas.

 

DD-2:
Jag tycker det här loppet står mellan två hästar. På den raka kör jag 5 Seedorf O.M.F. har visat kapacitet utöver den vanliga. Kommer med fyra segrar i bagaget och har sett fin ut i samtliga. Var senast ute över sprinterdistans och hade spår nio bakom bilen. Kom ut i 4-par utv och var mycket het och Erik Adielsson attackerade med honom efter 250 körda och hamnade utv led 400 m senare. Övertog härifrån kommandot och såg strålande ut. 2 Even’s First Boy  har en passande uppgift och det här läget är bra. Han vann ett V75 lopp senast. Kommer att få en fin resa. Har speeden och lär utmana min tipsetta Seedorf O.M.F. till slut….

DD Förslaget
DD-1: 3 Incert Ecus
DD-2: 5 Seedorf O.M.F.
1 kombination x Valfri insats
DD-1: 2,3,6
DD-2: 2,5

6 Kombinationer x Valfri insats

V75 idéer

Omgångens Drag

2 Sun Esterel [2]

Omgångens Kisoskvältare

13 Spring Chicken [4]

Twitter: @Bergqvisth

Dagens Dubbel Romme

DD-1: 9 Lina Liv

gillar vi skarpt och även om hon har pausat lite så tror vi att hon kan vara med och gör upp om segern. 


DD-2: 10 Nightingale Face

var riktigt bra när hon vann på en 12-tid och avslutningen som femma i ett lopp som Day Or Night In vann var klart positiv. 


Oddset just nu: 37,04

Twitter: @Bergqvisth

Dagens Dubbel Åby

DD-1
4 Thewayiam Ås väntar fortfarande på årets första seger men var mycket nära senast då han spurtade rykande sista biten och var nära Augustus F. till slut. Med rätt resa kan han få revansch den här gången. 6 Folli är en kanon som ännu inte fått utdelning på hela sin potential och står ännu ganska billigt till i sin klass. Har haft dåliga utgångslägen på slutet men ändå gjort det bra som etta och tvåa. Betydligt bättre utgångsläge nu och det måste vara en bra chans. Kan öppna bra och kan mycket väl sitta i ledningen i tidigt skede. 9 Predator Icon har inte fått det att stämma fullt ut på sistone men är bättre än så. Man kör bort en etta i och med denna start och därmed bör Veijo ha vässat.

 

DD-2
3 Quantum Gliding har vunnit var tredje start hon gjort i år men är något ojämn i sina prestationer. Senast blev hon överflyglad från start men gick ut och övertog ledningen efter 500. Blev het på kuppen och bara drog iväg och var slagen in på upploppet men får ändå godkänt för fjärdeplatsen bakom vinnande Felicia V.E. I starten innan höll hon sig lugn från utvändigt ledaren och kunde koppla grepp på upploppet trots en tung resa. Inte ofarlig om hon sköter sig. 12 Roses Glory är en klasshäst i grunden som haft det lite tungt under året. Nu debuterar hon för Veijo Heiskanen. Se upp! 6 Blackmagic-woman Ås har högt kunnande och gör bra lopp hela tiden. Har sju pallplatser på sina tretton starter i år med tre segrar på kontot

DD-1: 4 Thewayiam Ås
DD-23 Quantum Gliding

1 kombination x valfri insats

DD-1: 4,6,9
DD-23,6,12

9 kombination x valfri insats

Twitter: @Bergqvisth

Hej världen!

Välkommen till VF-Bloggar. Det här är din första bloggpost. Du kan antingen välja att redigera den eller radera den. Sen är det bara att sätta igång att blogga!