Dagens Dubbel Åby

DD-1
4 Thewayiam Ås väntar fortfarande på årets första seger men var mycket nära senast då han spurtade rykande sista biten och var nära Augustus F. till slut. Med rätt resa kan han få revansch den här gången. 6 Folli är en kanon som ännu inte fått utdelning på hela sin potential och står ännu ganska billigt till i sin klass. Har haft dåliga utgångslägen på slutet men ändå gjort det bra som etta och tvåa. Betydligt bättre utgångsläge nu och det måste vara en bra chans. Kan öppna bra och kan mycket väl sitta i ledningen i tidigt skede. 9 Predator Icon har inte fått det att stämma fullt ut på sistone men är bättre än så. Man kör bort en etta i och med denna start och därmed bör Veijo ha vässat.

 

DD-2
3 Quantum Gliding har vunnit var tredje start hon gjort i år men är något ojämn i sina prestationer. Senast blev hon överflyglad från start men gick ut och övertog ledningen efter 500. Blev het på kuppen och bara drog iväg och var slagen in på upploppet men får ändå godkänt för fjärdeplatsen bakom vinnande Felicia V.E. I starten innan höll hon sig lugn från utvändigt ledaren och kunde koppla grepp på upploppet trots en tung resa. Inte ofarlig om hon sköter sig. 12 Roses Glory är en klasshäst i grunden som haft det lite tungt under året. Nu debuterar hon för Veijo Heiskanen. Se upp! 6 Blackmagic-woman Ås har högt kunnande och gör bra lopp hela tiden. Har sju pallplatser på sina tretton starter i år med tre segrar på kontot

DD-1: 4 Thewayiam Ås
DD-23 Quantum Gliding

1 kombination x valfri insats

DD-1: 4,6,9
DD-23,6,12

9 kombination x valfri insats

Twitter: @BergqvisthLeave a Reply

*