Dagens Dubbel Örebro

Igår satte jag den raka dd till 16,72 ggr. Min form på spelet är riktigt bra. Nu ska jag försöka sätta dd på Örebro. Idag fegar jag lite och plockar med några rader till.

 

DD-1:

3 Incert Ecus går från klarhet till klarhet utan skor samt i jänkarvagn. Nu går han upp i klass men jag tror att han hanterar det väl och strecket är självklart. 2 Cupido Sisu  har fått en bra läge bakom bilen och ska passas. Fyra starter sedan han var fyra i Kriteriet. Tidigt bud. 6 Clemenza Am  kommer mer och mer. Stark och rejäl, kan tugga ute i spåren. Är en av dom som ska räknas.

 

DD-2:
Jag tycker det här loppet står mellan två hästar. På den raka kör jag 5 Seedorf O.M.F. har visat kapacitet utöver den vanliga. Kommer med fyra segrar i bagaget och har sett fin ut i samtliga. Var senast ute över sprinterdistans och hade spår nio bakom bilen. Kom ut i 4-par utv och var mycket het och Erik Adielsson attackerade med honom efter 250 körda och hamnade utv led 400 m senare. Övertog härifrån kommandot och såg strålande ut. 2 Even’s First Boy  har en passande uppgift och det här läget är bra. Han vann ett V75 lopp senast. Kommer att få en fin resa. Har speeden och lär utmana min tipsetta Seedorf O.M.F. till slut….

DD Förslaget
DD-1: 3 Incert Ecus
DD-2: 5 Seedorf O.M.F.
1 kombination x Valfri insats
DD-1: 2,3,6
DD-2: 2,5

6 Kombinationer x Valfri insats

V75 idéer

Omgångens Drag

2 Sun Esterel [2]

Omgångens Kisoskvältare

13 Spring Chicken [4]

Twitter: @BergqvisthLeave a Reply

*