Kontakt/Om oss

Har du några frågor eller funderingar om spelbloggen så släng iväg ett mejl till jonas.ostlund@vf.se

VF Spel har funnits sedan mars 2015 och fortsätter hela tiden att växa. Vårt huvudsyfte är att recensera spel, men även skriva om kommande spel och bjuda på trailers, med en lättsam ton.

Vi som skriver mest frekvent på VF Spel är:

JonasOstlundJonas Östlund, 31 år. Karlstadspôjk, småbarnsfar och husse till en labrador som är döpt efter favoritlaget Boston Bruins. Har aldrig tid att spela, men gör det ändå. Sportreporter på Värmlands Folkblad, så sport ligger mig varmt om hjärtat, men har sedan liten aldrig kunnat hålla tassarna ifrån tv-spel. Som barn ville man bli hockeyproffs och kanske kommenterad av legendariske Arne Hegerfors. Det blev jag, men på Sveavägen och Webhallen i Stockholm när jag en av flera gånger ställde upp i SM i tvspelshockey. Är annars rätt casual i mitt spelande och grottar oftast inte ner mig i okända titlar. Gnäller varje år på att Call of Duty-spelen trampar vatten samtidigt som det blir ett beroende. Suktar annars efter ett nytt Top Spin och gillar att klämma på alla nya shooters. Tycker ”öppna världar” är otroligt överskattat.
 
 
 
EmilBeckerEmil Becker, 25 år. Glad grabb från regniga Borås som numera är bosatt i soliga Karlstad. Är besatt av tv-spel och är speciellt förtjust i rollspel och skräck, men tackar inte nej till lite äventyr och action när det väl kommer till kritan. Allergisk mot nötter, sport- och racingspel. Hopplöst förälskad i Souls-serien och är fast övertygad om att Majora’s Mask är bättre än Ocarina of Time. Föredrar alltid svärd över magi och smygande över rättframt skjutande. När väl spelen inte snurrar i konsolen är det mest film som gäller, gärna sci-fi och thrillers. Personliga favoriter är David Lynch, Ridley Scott och David Fincher. Dränker sig annars på fritiden i Löfbergs Lila och Brämhults Juice när hemlängtan är alltför stor.
 
 
 
PerErikssonPer Eriksson, 30 år. Spelat spel sedan jag var fyra och spelat saxofon i 20 år. Uppväxt med Sega Master System som första konsol och samlat spel sedan jag började få någon typ av inkomst. Är även väldigt förtjust i brädspel och har varit i i Essen på Europas största brädspelsmässa i Tyskland två gånger. På min fritid gillar jag även att bygga pärlplattor med speltema. Några av mina favoriter vad gäller spelserier är The Legend of Zelda, Beat em’ up/Hack n’ Slash och Action-RPG, som Diablo. Genres är musik/rytm och Metroidvania och några av mina absoluta favoritspel är Super Metroid, Sly 3, Bayonetta 2 och Okami.